Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Drama v Ostravě: Drzého zloděje dostali do pasti skladníci. Ještěrkami!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (3)
Hodně rušno bylo v čase předvánočního shonu u prodejny ostravských stavebnin. Lupiči se tu po neúspěšném pokusu o krádež pokusili ujet, díky skvělé práci skladníků se jim to ale nepodařilo.

Video se připravuje ...

Celou situaci na parkovišti před stavebninami DEK v Ostravě zachytila bezpečnostní kamera. Zloději se s tím nepárali, vůz přistavili hned vedle dodávky, ze které se pokusili odcizit dvě vrtačky za několik tisíc korun. To se jim ale nepodařilo, vyrušil je totiž spolujezdec v dodávce.

Pachatelé následně zpanikařili a pokusili se z místa činu ujet. V tu chvíli už všem přítomným skladníkům bylo jasné, že něco není v pořádku. Jeden autu zatarasil cestu pomocí vysokozdvižného vozíku.

Řidič se ještě pokusil ze situace vyklouznout otočkou a úprkem druhou stranou, tam ale byly připraveny další ještěrky. V tu chvíli muselo být zloději jasné, že je bez šance.

Práci skladníků oceňují nejen desetitisíce lidí na sociálních sítích, ale i samotné vedení stavebnin. Šéf podniku uvedl, že všichni zúčastnění zaměstnanci dostali prosincovou výplatu s prémií. Opačné starosti má pachatel, který byl za krádeže již stíhán. V krajním případě mu hrozí tři roky za mřížemi.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (3)
16. 1. 2018 18:09
Re: ..
Řečeno slovy klučíka z Pelíšků: "To je starý!" >:D
P.S. Nehledě na neaktuálnost mi připadá dávat takovéto (a podobné) nahrávky na autoweb jako čirá zoufalost...
Avatar - lordlord
16. 1. 2018 15:45
..
idnes to měl už loni
16. 1. 2018 14:03
Redakce
No dobré jitro, vážená redakce. Nebylo by něco aktuálního?