Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Česká policie poprvé použila zastavovací pásy, auto zabrzdilo před nimi

Ondřej Chamilla
Diskuze (67)
Minulý týden ujížděl zfetovaný řidič kradeného kombi Škoda Octavia v Praze policii, která proti němu poprvé použila nové zastavovací pásy. Nyní se k nám dostalo policejní video z tohoto zásahu.

V nedávné reportáži jsme vám ukazovali nové zastavovací pásy, které česká policie koupila po vzoru kupříkladu svých amerických kolegů. Pásy stály pět milionů korun a mají sloužit proti řidičům odmítajícím zastavit na výzvu policistů. Nyní po čtvrt roce máme video, kde uvidíte použití pásů v reálném životě údajně zcela poprvé.

Honička černé kradené Octavie, která začala v pražské Krči a pokračovala dále přes Modřany a Smíchov, přičemž nakonec skončila na ulici Plzeňské, se stala již minulý týden. Až nyní se ale objevilo volně dostupné video, které vám můžeme ukázat. Řidič, který ukradl Škodu Octavia Combi byl pod vlivem pervitinu a rozhodl se policii ujíždět. Ta natáhla zastavovací pásy poprvé již na ulici Československého exilu, ty se však řidiči podařilo objet.

Znovu byly zastavovací pásy použity až na křižovatce ulic Plzeňská a Zahradníčkova, o mnoho kilometrů dále od začátku honičky. Zároveň byl za nimi vytvořen zátaras ze služebních automobilů. V tomto okamžiku již řidič rezignoval a zastavil. Ve věci již byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestných činů podílnictví a obecné ohrožení.

Ondřej Chamilla
Diskuze (67)
Avatar - KubikCv
8. 4. 2015 21:15
Re: Komedie
pokud máš auto který je nejkradenější v ČR,tak pokud nejsi socka nebo magor,tak si ho pojistíš...i když to auto zachrání,tak má minimálně vylomenou spínačku a další zásahy zloděje...
8. 4. 2015 21:03
Re: .
Minule nasi genitalni fizli strielali aj po studentoch... nastastie nikoho netrafili... asi kvoli ich "vycviku"...
Nasi "strazcovia" zakona su postrach. Buzerovat a kasirovat, nic ine nevedia.
8. 4. 2015 20:55
Re: Komedie
Na co mi je rozbite auto?
8. 4. 2015 20:47
Re: Znechucení
Pozeras velmi vela americkych filmov. V usa sa urcite nestriela cely zasobnik na iduce auto, maximalne tak na pneumatiky. Ale vacsinou sa auto zastavuje blokovanim resp. otocenim narazom z boku. Zasobnik sa vyprazdnuje, az ked vodic nereaguje po zastaveni na vyzvy a smatra po niecom v aute.
8. 4. 2015 20:40
obsah
vidim ze auto.cz cenzuruje a maže prispevky ...
neskutocna drzost, mazat prispevky, ktore dokazuju ze auto.cz vykrada obsah konkurencnych webov (autorevue) ...