Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Faceliftovaný Citroën C3

Aleš Jungmann
Diskuze (2)
Ačkoliv si automobilka facelift Citroënu C3 nechává až pro Paříž, na internetu se objevilo první video s jeho pravděpodobnou podobou.

Není to sice oficiálně potvrzeno, nicméně model na videu je dost možná očekávaný model C3 po lehké obměně vizáže.

V Brazílii je totiž dosud prodávána minulá generace C3. Tu nyní nahradí generace nová. Její podoba je však ve srovnání s evropskou variantou pozměněna. Jiné detaily tak ukazují, jak bude s největší pravděpodobností vypadat modernizace nynější C3 pro starý kontinent.

Automobil dostal přepracovanou příď. Logo Citroënu je zakomponováno do dvou lišt vedoucích mezi hlavními světlomety. V pozměněném nárazníku se objevují diodová světla pro denní svícení. Vzadu zůstalo vše při starém.

Uvnitř se nachází nová palubní deska s kulatými výdechy klimatizace a pozměněnou středovou konzolí. Není ale jasné, zda tuto kabinu dostane i evropské provedení. Stávající interiér totiž působí hodnotnějším dojmem.

Aleš Jungmann
Diskuze (2)
15. 8. 2012 11:52
Re: Šťastná cétrojka,
Mnooo, podle mého názoru má současná evropská C3 předek mnohem hezčí. Je takový robusní a nadýchaný. Tato brazilská varianta mi přijde nějaká připlácnutá.
Avatar - Dinar
13. 8. 2012 13:53
Šťastná cétrojka,
nedostala ty hnusné vertikálně orientované LED lampy z DS modelů. Celkově příběh o tom, jak plebejec vyučuje svého urozeného sourozence ve stylu. :yes: