Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Když Polák driftuje s Lamborghini

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (4)
Lamborghini Gallardo opět předvádí, jak umí driftovat. Přemíra výkonu se tentokrát podepsala naštěstí jen na předním kole a spoileru.

Uživatel serveru youtube, vystupující pod přezdívkou Paolitospotter, natočil v Poznani Lamborghini Gallardo, které označuje jako LP 560-4 Spyder.

Černý supersport s plátěnou střechou se na krátkém videu pokouší o efektní výjezd z podzemních garáží a průjezd křižovatkou dveřmi napřed. Celá akce se poněkud zvrtne a Gallardo se přetočí do protisměru.

To naštěstí není žádné velké drama, protože zde nejsou prakticky žádná jedoucí auta, ale řidič se ve snaze co nejrychleji opustit místo potupného přetočení příliš přiblíží k obrubníku a poškodí si část předního spoileru a pravé přední kolo, což není nic příjemného ani u mnohem obyčejnějšího stroje, než jakým je jeho Lamborghini.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (4)
Avatar - Enthusiastic.driver
21. 5. 2012 08:21
Re: Jeeejda
No, mám dojem, že tady je okurková sezona už od březnové ŽEnevy >:D
Avatar - HitmanPB
21. 5. 2012 02:35
Jeeejda
Bože, autor to popisuje, ako by tam nechal polovicu auta a pritom spojler nechytil vôbec a disk to asi tiež prežil. Disky sú na takéto "ťukesy" dimenzované.
Žeby začínala uhorková sezóna ? :-O
20. 5. 2012 23:24
Re: Za blbost se platí.
říkal jsem si jak to rozbije..a ono ne...ale disk kopnul pořádně >:D
20. 5. 2012 12:35
Za blbost se platí.
Chtěl ukázat, že na to má.. I když ještě moc těchto zkušeností nenasbíral. To se občas stává... :-) Za blbost se platí a v tomto případě hodně.. :-)