Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Podívejte se na Jett milující driftování. Je to fenka!

David Bureš
Diskuze (3)
Videí rychlých aut s vyděšenými kráskami na sedadle spolujezdce koluje po internetu mraky. Viděli jste ale už driftující auto s pasažérem v podobě psa, respektive fenky?

Kdo má doma psa, dobře ví, jestli je milovníkem automobilového cestování, nebo jestli přesuny autem naopak nenávidí. Fenka zlatého retrívra Jett dokazuje, že patří do té první skupiny. Její majitel Chris Klein s ní mnohdy driftuje, přičemž Jett to nevadí, ba naopak. Jízdu si užívá.

Přiložená videa každopádně dokazují, že Jett si musela na koníček svého páníčka nejprve zvyknout. Zatímco na druhém videu vypadá už nadšeně, na tom prvním je z rychlé jízdy bokem přece jen trochu vyděšená.

Než však na Kanaďana ze Saskatoonu začnete volat Srstku s Kubišovou a další ochránce přírody, uveďme, že se Chris Klein o svoji čtyřnohou spolujezdkyni stará, jak nejlépe může. Majitel tvrdí, že hledal speciální bezpečnostní pásy pro psy, když však žádné nenašel, vyrobil si vlastní zádržný systém sám. v Hledání však pokračuje, protože věří, že profesionální firma by navrhla pro pejska lepší řešení. Fence nasazuje i motorkářskou helmu, zatím ale hledá ideální velikost, která by jí padla.

Přesto všechno si nemyslíme, že vozit psa v driftujícím autě je zrovna vhodná činnost. Nebo máte jiný názor?

David Bureš
Diskuze (3)
Avatar - 3_diamanty
28. 8. 2016 18:02
Re: Okurkova sezona
suhlasim... tiez mam psika uz niekolko rokov a kazdy kto ma psika vie ze je to najlepsi priatel cloveka ktory by za nim skocil aj do studne ... ci by si ale ten skok do studne uzival je uz druha vec... samozrejme ze toto video nie je ziadnym dokazom toho ze si to psik uziva... skor len poslusne znasa majitelove napady ... ved co ine mu ostava ze jo ...

uz sa tiez nenormalne tesim na jesen a nejake uz serioznejsie a zmysluplnejsie clanky ;-) ...
Avatar - Bully_
28. 8. 2016 16:00
Okurkova sezona
Jako majitel psa tohle video rozhodne nepovazuju za dukaz toho, ze by fenka driftovani milovala. Naopak je videt, ze trpi. Jenomze pes klidne rad trpi, hlavne ze je s paneckem. Treba i v pekle. Je to proste pes.
Preju redakci dostatek motoristickych temat, at se nemusi trapit takovymi ubohostmi.
Avatar - maxi!
28. 8. 2016 13:00
heh!
proste niektore fenky miluju auta a zazitky okolo toho.... :-!
tak preco by sme im to nedopriali!