Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Reklama VW se sexuálním podtextem baví Ameriku

Michal Fokt
Diskuze (20)
Varování ministerstva financí: tento druh "in-car entertainmentu" vás může dočista zruinovat. Tohle tedy v autě rozhodně nezkoušejte...

Volkswagen v Americe spustil reklamní kampaň na velké SUV Atlas a jedním z klipů je tento s názvem Luv Bug, jenž ukazuje, jak se v krátké době úspěšně prosouložit od beetlu, přes jettu a tiguana až k atlasu. Ne, teď není řeč o žádné snaživé zlatokopce, ale o tom, jak se mladému páru v rychlém tempu zvětšuje počet dětí. Popravdě řečeno ta reklama není ani nápaditá, ani vtipná, ani zajímavá, ale i přesto si publicitu získala.

Možná překvapivě nikoli od prudérních úřadů a všemožných občanských iniciativ, ale od veřejnosti. A tak se v diskuzích Američané baví hledáním chyb v tomto procesu obměny automobilů. Objevují se komentáře ve stylu "...proč s výměnou aut nepočkali do pozdějšího věku dítěte" nebo "...očividně se nepoučili z předchozích chyb," popřípadě "...v atlasu už to nejde? Mohli by ho přece vyměnit za transita." Korunu tomu ovšem nasadil člověk, který si všiml, že zatímco mladý pár mění beetla za čtvrtou generaci jetty, na showroomu stojí stejný sedan šesté generace, jenž se prodává až od roku 2011.

Michal Fokt
Diskuze (20)
23. 3. 2017 12:21
Re: aha
Přesně to napadlo i mne.
23. 3. 2017 11:19
Re: Reklama celkem vtipná...
To taky nechápu, takhle to zprznit..
22. 3. 2017 23:20
Re: poučení pro ostatní?
Tak především VW užitková vozidla v USA vůbec neprodává, takže těžko definovat, jakou cenovou politiku by tam nasadil.
Hromada aut je v EU dražší než v USA, takže těžko lze tvrdit, že VW by nutně prodával užitkáče v USA za stejné ceny jako tady.
Avatar - Sumi2000
22. 3. 2017 20:39
Re: Volkswagen má v poslednom čase veľmi dobré reklamy...
Vtipné..není to nuda.
A není to stupidita typu mám Hjondéj a ujedu všem... ! >:-[]
Avatar - _Karel_
22. 3. 2017 19:26
Re: aha
:yes:
"Reklama není ani nápaditá,ani vtipná, ani zajímavá", a proto jsme o ní napsali článek pro vás.