Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video z Ruska: Bouráš? Dostaneš pěstí!

Jan Mička
Diskuze (1)
Stačí chvilka nepozornosti a dopravní nehoda je na světě. Že to ale samotnou srážkou vždycky končit nemusí, dokládá přiložené video z Ruska.

Pokud chcete předcházet dopravním nehodám, nestačí pouze dodržovat povolenou rychlost, přizpůsobovat jízdu stavu a povaze vozovky a zbytečně neriskovat. Je potřeba dávat pozor také na okolní vozy, přičemž zejména ve velkých městech je to občas docela makačka. I když jedete sebevíce opatrně, problém si vás občas dokáže najít sám, jak jde ostatně vidět v přiloženém videu z Ruska.

Viníkem nehody je řidič Volkswagenu Passat, který nedal přednost Renaultu Kangoo přijíždějícímu zprava. Rána to nebyla velká a nikdo z účastníků nehody nepřišel ke zdravotní úhoně, tedy alespoň ne v důsledku samotného karambolu.

Jenom pár vteřin po ráně totiž z renaultu vyběhnul jeden z pasažérů a začal viníka řezat pěstmi, což se pochopitelně nelíbilo nejenom samotnému viníkovi, ale také jeho spolujezdci. Během dvaceti sekund poskakovalo kolem aut pět naštvaných chlapů a už to vypadalo na pouliční rvačku, situace se ale nakonec uklidnila.

Jan Mička
Diskuze (1)
14. 6. 2016 11:25
Země neomezených možností
Jako opice...

My už se k takovému stavu také blížíme. Chyba na silnici se může stát. Ale u nás místo toho, aby na sebe řidiči mávli jakože dobrý, ustáli jsme to, tak si nadávají, hrozí pěstmi...

V tom obecně spatřuji agresivitu na českých silnicích. Ne v rychlé jízdě, ale v tom, jak by si nejraději všichni dali do držky. :no: ;-\