Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Závodní Mégane Trophy V6 v Paříži pracuje jako taxi

David Bureš
Diskuze (9)
Závodní Mégane Trophy V6 na značkách se minulý měsíc pohybovalo po Paříži. Přiložené video je důkazem, že zde bylo kvůli natáčení reklamy.

Renault umožnil několika šťastlivcům svezení v závodním speciálu převlečeném jako taxi. Na rozdíl od běžných taxíků francouzské značky (v Praze například obvyklých sedanů Fluence) však Mégane Trophy V6 nabízí poněkud sportovnější jízdu s mnoha smyky.

Mégane Trophy V6 je poháněno 3,5litrovým vidlicovým šestiválcem o výkonu 295 kW a točivém momentu 422 N.m. Uprostřed uložený motor je kombinován se šestistupňovou převodovkou Sanev.

Pokud se tento závodní speciál neprohání zrovna po Paříži a nevozí vyděšené pasažéry, je nasazován ve značkovém poháru Eurocup Mégane Trophy. Letošní sezony této série se zúčastní i český tým Gravity Charouz.

Video je součástí reklamní kampaně Vyzvěte nás, pokud můžete. Tou automobilka propaguje modely z dílny divize Renault Sport.

David Bureš
Diskuze (9)
17. 4. 2013 19:28
Re: zdlouhavé a nudné video bez originality, FUJ!
Nic o mě nevíš a machruješ tady. Takových závodníku sem už potkal hodně. Je vidět, že o Megane 3.5 V6 Thropy ses poprvé dozvěděl v tomto videu, já v něm narozdíl od tebe i seděl. Jo a k tomu tvýmu taxiku, tady vidíš porovnání s "obyčejným" Megane 3 R.S. Tak se uč a šoupej nohama ;-) [odkaz]
Avatar - beibej
17. 4. 2013 00:20
Re: zdlouhavé a nudné video bez originality, FUJ!
no já tomu asi rozumím trochu víc než ty, tomu věr hochu. a jestli chceš tak pojď a dáme si závod na pár kol načas a uvidíme. na tom videu nepředvádí ten megane skoro nic.
16. 4. 2013 14:16
Re: zdlouhavé a nudné video bez originality, FUJ!
Tento Megane by si s tím tvým ring taxikem strašně vytřel zadek... nekomentuj, čemu nerozumíš!
Avatar - delphino
16. 4. 2013 12:04
a co 50 kmh?
chlapec rozhodně rychlost nedodržoval a to bych nechtěl jen tak riskovat jako automobilka. takže to bylo asi hodně dopředu nachystaný aby tam nebyl někdo kdo tam nemá co dělat a oni se mohli předvést.
16. 4. 2013 10:57
su[er
Perfektne videjko s napadom :-) Rad by som sa zviezol :-) :yes: