Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volkswagen Touareg R-Line: Sportovnější exteriér

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (20)
Volkswagen svým zákazníkům nabízí tovární paket, kterým lze velkému SUV dodat sportovnější vzhled.

Německá automobilka má pro Touareg v nabídce řadu paketů, které se mají postarat o zvýšení exkluzivity tohoto SUV. Samostatnou řadu představují doplňky s označením R-Line.

Novinkou této řady představenou na konci ledna je paket R-Line Exteriér. Ten obsahuje rozšíření masky chladiče, přední i zadní nárazník v R-Line designu, rozšířené prahy v barvě karoserie a spoiler nad zadním oknem, který je u vozů ve stříbrné metalíze nebo černém laku s perleťovým efektem v barvě karoserie.

Další součásti paketu R-Line Exteriér představují znaky R-Line na předních blatnících, nástupní lišty z ušlechtilé oceli s nápisem R-Line a dvojice oválných chromovaných koncovek výfukového systému.

Volkswagen nabízí paket R-Line Exteriér i na českém trhu, kde je stejně jako na ostatních evropských trzích k dispozici pro všechny motorizace s výjimkou hybridního Touragu. Pro šestiválcové modely je nabízen za 56.000,- Kč a pro osmiválec je k dispozici za 46.500,- Kč.

Automobilka svým zákazníkům doporučuje kombinovat paket R-Line Exteriér s pakety R-Line nebo R-Line Plus. Ty obsahují například 20palcová kola, sportovní podvozek, pedály z ušlechtilé oceli, elektricky stavitelná přední sedadla a řadu dalších doplňků.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (20)
2. 2. 2011 09:29
Re: 60 000
to si pis, ja osobne by som sa hanbil nastupovat do akehokolvek SUV...Akosi mi to evokuje nie prave inteligentnych Amikov >:-[]
Avatar - white label
1. 2. 2011 23:16
Re: Pěkný
To mi zas tak nevadí, je to sport paket a nějak se přece ten vzduch k brzdám dostat musí... ;-)
Mě spíš vadí to překombinované řešení prahů, zvlášť v té bílé to půsbí trochu rušivě, nehledě na to, že to bude dost nepraktické...
Inspirace tvaru aludisků irocem je snad jasná...
[odkaz]
[odkaz]
1. 2. 2011 22:38
Re: 60 000
[odkaz]
Avatar - R32
1. 2. 2011 19:59
Re: 60 000
Výber z R-Line paketov je veľmi široký (interiér, exteriér), neviem ako pri tomto novom Touaregu no pri ostatných modeloch je voliteľná položka aj R-Line disky... A cena je subjektívna, v každom prípade VW za svoje úpravy pýta dosť, aspoň je zaručená určitá exkluzivita. ;-)
Avatar - R32
1. 2. 2011 19:54
Re: Kde technika nezvlada preteky tam je VW
Čo to trepeš? Pajero, Navara alebo X5 sú sériovky s nálepkami a lepším filtrom proti piesku? Asi by si bol potom prekvapený čo za sériovky jazdia napr. v DTM >:D