Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volvo XC90 Polestar očima X-Tomi Design

Jan Mička
Diskuze (14)
Volvo XC90 není oficiálně venku ani tři dny a už se na internetu objevila možná podoba sportovně laděné verze Polestar. Co na to říkáte?

Dvanáct let na trhu, minimální úpravy vnějšího designu a synonymum pro pravý švédský tank - asi nějak takto by šlo popsat minulou generaci Volva XC90, která se v úterý večer stala minulostí. Ve Švédsku se totiž představila nová, ultramoderní a bezpečnější generace sedmimístného SUV, které rovněž neodolalo kreativním návrhům studia X-Tomi Design.

Když spojíte slova Volva a tuning, dostanete jediný možný výsledek – společnost Polestar. Ta už v minulosti několikrát ukázala, že jí spolupráce s automobilkou vyhovuje, což ostatně dokládají speciální modely C30 a S60. Jak by to ale dopadlo v případě tuningu sedmimístného mastodonta?

Možná podobně, jako vidíte na obrázku. Snížená světlá výška, ohromná kola, která nám připomínají ta z Volkswagenu Golf R, a sportovní přední nárazník jsou přesně ty prvky, které by všemi možnými prostředky degradovaly schopnosti auta v terénu. Trochu mimo je také barva, která s charakteristickým světle modrým odstínem Polestar nemá nic společného. Za nás tedy palec dolů, ale uvidíme, jaká bude realita. Pokud tedy na úpravu Volva XC90 nakonec dojde.

Jan Mička
Diskuze (14)
Avatar - rimow11
29. 8. 2014 16:20
Re: tak uz je to tu
ten interier kie je pekný hnus..
Avatar - dewill
29. 8. 2014 13:20
R-DESIGN
Mne by víc zajímala verze R-DESIGN, ta každé Volvo zvedá o třídu, třeba u 60tek to platí bezvýhradně. :yes:
Avatar - The Spešl Uan
29. 8. 2014 10:19
Stejné???
Nevím jak vám, ale mně připadá Polestar üplně stejný jako normalka. A srovnání Sorento - Xcina?? Spíš bych ukázal na excéčko, A ten interiér Kie není zas až tak hodnotný... Sedadla vypadají fakticky pěkně, ale jinak je to to staré Sorro i uvnitř.
Avatar - Ji/Ri
29. 8. 2014 07:52
Re: tak uz je to tu
To je zplácanec, že? ... budíky jako s classe, střed ala všichni a korunuje to ten megaklitoris na šalpáce.... 8-s >:D
29. 8. 2014 05:50
Re: tak uz je to tu
Pěkná Captiva :-)