Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Zběsilá honička v pražských ulicích! Cizince v kradené Octavii zastavily pásy s hroty

redakce AUTO.CZ
Diskuze (14)
Dramatické automobilové honičky nemusíte sledovat pouze v televizi. Koncem loňského roku se jedna taková udála přímo v pražských ulicích!

K události došlo jednatřicátého prosince okolo desáté hodiny dopoledne. Policejní hlídka zaregistrovala na Podolském nábřeží v Praze červenou Škodu Octavia Combi, která byla podle databáze ukradena předchozího dne v Horních Počernicích. Při prvním pokusu zastavit automobil zátarasem v podobě služebního vozu policisté neuspěli, řidič zátaras prorazil a prchal po Podolském nábřeží. Krátce na to se střetnul s vozidlem taxislužby, ani to jej ale nedonutilo zastavit.

Podle informací Týdeníku policie honička pokračoval ulicemi Jeremenkova, Dvorecká, Modřanská a Branická, až v ulici Ke Krči se však nastala správná situace k použití zastavovacího pásu s hroty. Ten Škodě Octavia propíchnul všechny čtyři pneumatiky, ani to ale ještě nebyla konečná. Cizinec zastavil až v Branické ulici, kde se už nemohl vyhnout poslednímu zátarasu. Muž je vedle krádeže automobilu podezíraný z poškození dalších čtyř vozidel, ke kterým během honičky došlo.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (14)
5. 1. 2017 08:46
Re: škoda, že ho při tom utíkání Policie zrovna nezastřelila
No to co píše mrazík má částečně logiku. Střílet ve městně není dobrý nápad, ale tak ona za tím autem v pozadí nestála celou dobu školka s učitelkou. Z toho videa je vidět, že na dost místech by se střílet bezpečně dalo. Je třeba si uvědomit, že ten magor mohl někoho při tý honičce zabít. Jinak s tebou Riceeater naprosto souhlasím. Koneckonců v USA to funguje. Tam by tuhle akci zřejmě nepřežil.
Avatar - Ada je zase tady
4. 1. 2017 23:28
Hovada
Chovají se jako američtí vypatlanci a zbytečně ohrozili tou stíhací jízdou spoustu lidí na životě. :no: :no: :no:

BTW: ale že to těm švestkám s línými benzinovými křápy ta stará Octavie TDI dává, co? :-)
Avatar - Hotwire
4. 1. 2017 20:26
Re: ne kazdy
[odkaz] ;-) >:D >:D
4. 1. 2017 17:50
Re: ne kazdy
>:D
4. 1. 2017 17:49
Re: škoda, že ho při tom utíkání Policie zrovna nezastřelila
Holt nekteri si mysli, ze je lepsi takove zbytecne, vyfetle hovadko nechat zamest nastupni ostruvek plny civilu... ach ten humanismus :-!

Kazdemu takovemu bezmozku patri vcelka do kebule. Spolecnost by se krasne ocistila...