Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Zetor Tractor Show: 5. ročník slaví úspěch

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Oblíbená předváděcí akce traktorů Zetor pro odborníky i širokou veřejnost vstupuje do druhé poloviny své páté sezóny.

Tradici svých akcí pro fanoušky, zákazníky, dealery a obchodní partnery zahájila společnost Zetor Tractors v roce 2011 u příležitosti oslav 65. výročí značky Zetor.

Během uplynulých čtyř let se z této akce stala tradiční forma živé prezentace produktů značky Zetor. Veřejnost se s nimi díky Zetor Tractor Show může seznámit přímo na farmách či na polích.

Letošní pátý ročník, umožňující vyzkoušet si traktory Zetor v akci a s nejrůznějším příslušenstvím, již přilákal na 65 zastávkách v deseti zemích více než 8500 zemedělců, farmářů i zástupců městských samospráv a fanoušků.

Zetor Tractor Show v letošním roce již navštívila Irsko, Velkou Británii, Francii, Švýcarsko, Německo, Polsko, Pobaltské země (Litvu a Lotyšsko), Slovensko a zamířila rovněž do České republiky.

Předváděcí akce tohoto typu pomáhá ke zvyšování povědomí o značce, rozvoji a podpoře distributorů, dealerské sítě i k podpoře přímého prodeje. Zároveň se díky akcím daří získat přímou zpětnou vazbu od zákazníků, diskutovat s nimi na místě o využití i o klíčových vlastnostech strojů a konkurenčních výhodách traktorů brněnské značky.

V následujících měsících letošní Zetor Tractor Show zamíří do Švédska a Norska. Následovat bude přesun do Maďarska, Řecka a Rakouska. Chybět nemají ani další předváděcí akce v Polsku, kde jsou součástí oslav výročí 20 let existence Zetor Polska na zdejším trhu, a Zetory se vrátí i na Slovensko a domácí půdu.

Ve druhé polovině cesty Zetor Tractor Show bude představována zcela nová modelová řada s tradičním jménem Crystal a vedle ní budou prezentovány i traktory Forterra HD, modelová řada Major a čelní nakladače Zetor System.

Vedle současné produkce se návštěvníci mohou seznámit i s poutavou expozicí o historii Zetoru doplněnou o multimediální produkci a klasický traktor Zetor 25 K.

V rámci Zetor Tractor Show nadále probíhá soutěž o zajímavé ceny, jejíž hlavní výhrou je zájezd do České republiky s pozvánkou do výroby Zetor Tractors a.s. a Zetor Gallery.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)