Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Zfetovaný řidič v kradeném autě ujížděl policii. Skončil špatně...

Stanislav Kolman
Diskuze (161)
Jen těžko pochopitelný incident se odehrál v Praze 9. Policie si všimla kradeného vozu, jehož řidič hlídce záhy začal ujíždět. To byl ale teprve začátek šíleného příběhu.

Video se připravuje ...

Honička se odehrála ve středu krátce před patnáctou hodinu odpolední. Když řidič zaregistroval policejní vůz, začal ujíždět. Ve vysoké rychlosti zkoušel strážce zákona setřást i jízdou po chodníku, ale nepovedlo se. Během svého riskantního počínání naboural do celkem čtyř vozů, po posledním střetu zůstalo jeho auto nepojízdné.

Při závěrečné kolizi vrazil do řidiče Fordu Focus, který přitom hlavní aktéry míjel jen pár chvil před vypuknutím honičky. Posádku tvořila rodina s teprve tříletým synem na zadní sedačce. Naštěstí se nikomu nic vážného nestalo. „Podle mě tento muž nepatří nejen za volant, ale ani do společnosti,“ řekl řidič nabouraného auta serveru Blesk.cz.

Až později policie informovala, že řidičem byl pětatřicetiletý muž, jenž byl již 18x trestaný! Nejenže měl až do roku 2021 zákaz řízení, ale před odvozem do nemocnice měl ještě pozitivní test na drogy! V kradeném Citroënu bylo kromě jiných věcí nalezeno i nářadí pro vykrádání aut. Je tedy téměř jisté, že hledaný vůz odcizil právě on.

Stanislav Kolman
Diskuze (161)
Avatar - narona
14. 8. 2017 19:30
Re: Tak
Ne za tu nehodu můžou primárně policajti, protože dohnali zmetka k jízdě kterou z podstaty nezvládne. To že ho měli nejlépe zastřelit je věc druhá ale takhle ohrozili kvůli staré herce zdraví ostatních a ničili jejich majetky.
Avatar - narona
14. 8. 2017 19:21
Re: Tak
Po půl dni by mu došlo palivo a bylo by vyřešeno.
Avatar - narona
14. 8. 2017 19:20
Re: Tak
Já s ním v podstatě souhlasím. Stejně citrouš musel někam dojet... Risk že sám někomu něco provede, nebo že se ta šlupka za 30 tis. policajti vyměnili fakticky za tutovku že to nezvládne a do někoho to napálí!
12. 8. 2017 06:30
Re: Focus RS
s urážkami začal on ty ubožáku
11. 8. 2017 22:30
Re: Akce policie
Řešilo by se to jako normální dopravní nehoda, tedy vina na straně řidiče policejního auta. Tím pidem by za ním šla škoda, popř. ublížení na zdraví atd. Není to tak jednoduchý.