Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Značka Volha se vrátí. Nebude však vyrábět to, co očekáváte

Michal Fokt
Diskuze (17)
Rusové chystají oživení automobilové značky Volha, luxusní limuzíny ale už vyrábět nebude.

Video se připravuje ...

Automobily Volha byly za komunistického režimu takovým manažerským, respektive ředitelským snem, nejdostupnějším luxusním automobilem východního bloku a vyráběly se až do roku 2010, jakkoli poslední model Siber už neměl se socialistickými tanky nic společného, šlo totiž o licenci Chrysleru Sebring druhé generace. Od té doby mateřský koncern GAZ žádnou další volhu nevyrobil.

To se však má v krátké době změnit, ruský deník Vedomosti zpovídal Siegfrieda Wolfa, šéfa Russian Machines Corporation, které patří skupina GAZ group a ten prozradil, že v blízké době dojde k návratu značky Volha, bude však zamířena do úplně jiného sektoru trhu. Namísto luxusních sedanů a kombi bude produkovat lehké užitkové automobily.

Auto by mělo být menší, než užitková řada GAZelle, velikostně bude zhruba odpovídat Volkswagenu Caddy. Wolf věří, že Volha má v Rusku stále dobrou reputaci odolných a spolehlivých vozů, která usnadní start nové řady produktů.

Michal Fokt
Diskuze (17)
Avatar - Ozzman
29. 3. 2017 22:58
Re: Děripaska se zbláznil
Já rád od všeho něco ;) Z Asie, západní Evropy, Afriky, tak i z Jů es ej ;) Záleží, na co mam chuť :-)
Avatar - Barrichello
29. 3. 2017 18:22
Re: Děripaska se zbláznil
Věřím, neříkám že vše polské je špatné, jen tady v čr se to někdy hůř rozlišuje. Já osobně se krom českých a slovenských potravin orientuju spíš na Francii, Británii, Itálii a Švýcarsko + pobčas nějaké pochutiny z USA a Kanady.

Avatar - Ozzman
29. 3. 2017 17:54
Re: Děripaska se zbláznil
Vidíš, já si rád z Polska dovezu velmi kvalitní sýry, ryby a i uzeniny. V poslední době hojně vyrábí Cidery, které nejsou tak hnusně přeslazené, jako jiné renomované značky. Když to dám tady někomu ochutnat, neveří, že je to Polské. Mají jedno z největších zemědělství a potravinářství v Evropě, rozhodně nejvýznamější z postkomunistické Evropy :-)
Avatar - Barrichello
29. 3. 2017 15:30
Re: Děripaska se zbláznil
Tak to je problém že jedna skupina čechů na to prostě nemá (důchodci, matky samoživitelky, ti co někde hákujou ve skladu za 12 čistýho nebo ti co jedou u nějakého vychácnka na dohodu o provedení práce atd) a druhá skupina sou kolenovrti co by si pro kačku dali vrtat koleno, hlavně že je toho hodně a je to v akci :-)

Ti ostatní už většinou prohlídli a tyhle dobroty nekupujou.
Avatar - Ozzman
29. 3. 2017 15:02
Re: Děripaska se zbláznil
Oni maj i špičkové potraviny, jen si nesmíš kupovat ty lowcostové, co se vyrábí pro české řetězce a pro ty, co to kupují a pak brečí, jak jsou špatné, ale aby si připlatili za lepší, to ne >:D Ten dovoz - to je taková snaha národní lobby očernit a prodávat svoje šunty >:D Přitom je to jen a jen o ceně >:D

No, kočky, jo, pár jich znám, ale tak obecně průměr, jsou tam hezké i ošklivé >:D Jako všude :-)