Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

22. týden v moje.auto.cz: novinky, zajímavosti

Libor Zezulka
Diskuze (11)
Služba moje.auto.cz běží na plné obrátky, a tak nastal čas se pravidelně ohlížet za tím, co se v ní událo za posledních sedm dní. Nabízíme vám první přehled.

Není tomu dávno, co moje.auto.cz přešlo z testovacího do ostrého provozu a definitivně se stalo nedílnou součástí portálu Auto.cz. Databáze moje.auto.cz momentálně čítá 985 aktivních uživatelských recenzí automobilů, což znamená, že brzy budeme společně slavit první tisícovku. Nebýt vás, není co slavit, takže upřímně děkujeme za přízeň a ochotu podělit se s ostatními čtenáři o zkušenosti s vaším autem.

Jelikož se moje.auto.cz vyvinulo v samostatnou službu, která funguje v zásadě nezávisle na službách ostatních, má svá pravidla a své zákonitosti, jelikož si moje.auto.cz za krátkou dobu získalo skupinu věrných návštěvníků, kteří auta pravidelně hodnotí a diskutují u nich, jelikož neustále přibývají noví uživatelé a nová auta, rozhodli jsme se v pravidelném přehledu vždy shrnout, co se v moje.auto.cz událo zajímavého za posledních sedm dní.

Nová auta

Od pondělí 28. května do neděle 3. června (do 12 hodin) přibylo v moje.auto.cz 83 nových recenzí automobilů. Nejvíce recenzí jste vložili ve středu 30. května, a to rovných 20. Mezi největší lahůdky, soudě podle počtu zhlédnutí karet vozů, patří Kaipan 57 , ale třeba také Škoda 1000 MB s přezdívkou Karkulka, dále potom Mercedes-Benz CLS 63 AMG, Mercedes-Benz C220 CDI nebo Audi A4 2,0 TDI. Kompletní přehled všech recenzí přidaných za posledních sedm dní si můžete prohlédnout kliknutím na tento odkaz.

Co hledáte?

Nejvíce jste v uplynulém týdnu hledali automobily značky Škoda, s velkým odstupem následují na druhém místě vozy značky Ford, třetí příčku obsadilo BMW, čtvrtou Volkswagen a pátou Renault. Z modelů vás nejvíce zajímala Škoda Fabia, dále Škoda Octavia, Volkswagen Golf, Ford Focus II a Škoda Felicia.

Aktualizace

Přidáním recenze život vašeho automobilu na moje.auto.cz nekončí, právě naopak. Recenzi můžete neustále vylepšovat o nové informace, přidávat fotografie a upravovat na základě posledních poznatků hodnocení. A také to stále ve větším počtu děláte. V uplynulých sedmi dnech jsme zaznamenali 1466 editací recenzí, bylo přidáno 914 fotografií, přičemž počet smazaných vozů nepřekročil 15. Pokračujte ve svém editačním úsilí, vaše snaha nepřijde na zmar.

Nejlepší recenze

V uplynulém týdnu redakce ocenila titulem „Nejlepší recenze“ následující vozy a uživatele:

Nejčtenější

Zbývá dodat, které automobily si v uplynulém týdnu vedly nejlépe z hlediska počtu zhlédnutí, které automobily vás v uplynulém týdnu nejvíce zaujaly. Stupně vítězů vypadají následovně: první místo Kaipan 57 (4049 přečtení), druhé místo BMW 740 (3750 přečtení) a třetí příčka patří Škodě 1000 MB (3556 přečtení). Na čtvrtém místě skončil Mercedes-Benz CLS 63 AMG, na pátém potom BMW 530.

Libor Zezulka
Diskuze (11)
3. 6. 2007 22:20
Re: KLASIKLA!
A čo s tým článkom má Fabia ?
Avatar - CtvrtSardel
3. 6. 2007 20:32
nase.auto.cz
Pekne se to tu rozrusta, narazim tu na zajimavy auta, o kterejch si rad neco prectu, podivam se, proste jen tak dal! Pripojuju se k BRAVO moje.auto.cz ! :yes:
BRAVO nase.auto.cz :yes:
Avatar - misoo
3. 6. 2007 20:12
moje.auto.cz
bravo moje.auto.cz :yes: :yes: :yes:
Avatar - Dylan McKay
3. 6. 2007 19:05
Jo, je to velký,
ale je to peklo!
Avatar - zezlik
3. 6. 2007 18:54
Re: Dotaz ...
Na prvním místě stojí samotná kvalita recenze, pak sledujeme, jak si uživatelé sami přejí vidět dané auto mezi nejlepšími (tipy posílané redakci). Každopádně pokud majitel uvede maximum informací, přidá kvalitní hodnocení včetně popisu a fotografie i s popisem, není co řešit.