Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

AAA AUTO hlásí další historický rekord v prodejích

Prezentace klienta
Diskuze (0)
Největší tuzemské autocentrum AAA AUTO registruje rekordní únorové prodeje, a to když společnost prodala o 45 % více vozů oproti únoru minulého roku. Společnost tak registruje další úspěšný měsíc a potvrzuje rostoucí zájem o ojeté vozy.

OBECNĚ se nyní nejlépe prodávají vozy s nízkým počtem najetých kilometrů, jejichž podíl se společnost rozhodla navýšit v aktuální nabídce až o třetinu. Rekordní nárůst poptávky byl evidován nejen u osobních automobilů, ale především u dodávek a dalších užitkových vozidel, kdy se v této kategorii zvýšily únorové prodeje o plných 334 %.

„Vozy s nízkým počtem najetých kilometrů jsou hitem letošní sezony. Naše společnost o ně registruje zvýšení zájem ze strany zákazníků. Tento nový trend souvisí s tím, že poskytujeme písemnou najetých kilometrů, doživotní záruku na původ vozidla a také 12ti měsíční záruku na mechanický stav vozidla,“ vysvětluje generální ředitel AAA AUTO Anthony James Denny.

Únorové prodejní výsledky AAA AUTO ukazují, že společnost prodala celkem 3 682 vozů, což je oproti rekordním lednovým výsledkům o 15 % více, a to vše navzdory k tradičně slabé zimní sezoně.

„Jistota se na trh ojetých aut vrátila. Prodejní výsledky předčily naše očekávání a my pevně doufáme, že tento trend bude pokračovat i během celého roku. Těší nás, že zákazníci dávají přednost kvalitnímu a prověřenému autocentru, které nabízí mimo jiné řadu výhod, jenž menší autobazary nejsou schopny poskytnout,“ říká Anthony Denny.

Současně se společnost AAA AUTO v letošním březnu rozhodla navýšit počet vozidel značky Fabie o téměř 20 %, které patří dlouhodobě mezi nejžádanější.

Prezentace klienta
Diskuze (0)