Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Alfred Hitchcock uvádí Citroën DS3 Dark Rose Limited (+video)

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
Mistr thrillerů představuje veřejnosti nejnovější limitovanou edici Citroënu DS3, kterou automobilka nabízí s pevnou i plátěnou střechou.

Nejmenší z modelů řady DS opět sází na styl a tentokrát přichází v provedení Dark Rose Limited. Francouzská automobilka plánuje výrobu pouze 350 vozů v provedení DS3 a DS3 Cabrio.

Obě karosářské verze DS3 Dark Rose Limited spojuje černý lak Perla Nera v kombinaci s šedým lakem Shark a v růžovou Fuchsia, použitou na vnější zpětná zrcátka a střechu u DS3. V případě DS3 Cabrio je plátěná střecha v černé barvě. Náznak růžového laku je i na blatnících.

V interiéru novinky jsou loga Dark Rose na volantu a prazích. Na středové konzole má růžová obklopovat logo DS a kůží Nappa obšité opěrky hlav zdobí vyšívané fuchsie.

Pozornost veřejnosti má pomoci přitáhnout reklamní spot, v němž je hlavní hvězdou Alfred Hitchock. Pro natočení krátkého snímku je využita úvodní sekvence slavného televizního pořadu. Ten běžel v letech 1955 až 1965 ve Spojených státech a slavný režisér v něm mluví a zpívá.

Citroën DS3 Dark Rose Limited je na francouzském trhu nabízen za 20.250 euro (zhruba 558.000 Kč).

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (1)
Avatar - Emel
1. 4. 2014 13:35
Odvaha
To si docela troufají... protože při spatření Citroënu s růžovou střechou by se mohlo stát, že Alfred vstane z mrtvých a přijde jim to vysvětlit osobně.