Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Aston Martin Lagonda: Nové fotografie z Ománu

Michal Fokt
Diskuze (20)
Britská sportovní značka se pochlubila dalšími, mnohem lepšími oficiálními snímky z testovací mise superluxusního sedanu Lagonda po Ománu.

Aston Martin zvolil trošku netradiční virtuální debut svého chystaného luxusního sedanu Lagonda - poprvé jsme jej mohli vidět při nakládce do letadla do Ománu a následně u tamního dealera značky. Jedná se o předprodukční prototyp, jenž má na Blízkém východě absolvovat sérii testů takříkajíc v domácím prostřední protože Lagonda je určena výhradně pro bohatou klientelu z této části světa.

Nyní Aston Martin přidává další fotografie už přímo z testování a ty už mají přece jen více charakter oficiálních snímků. Nablýskaný vůz na nich pózuje v pouštních exteriérech a lze si je prohlédnout ze všech možných úhlů, nyní včetně čistého profilu, takže je více patrna inspirace předešlými modely, nesoucími toto označení.

Lagonda bude v Ománu testovat ještě čtyři týdny, během nichž má najet přibližně 23 tisíc kilometrů a je tedy možné, že Britové ještě v průběhu času nějaké snímky přidají. Technická data a podoba interiéru jsou i nadále tajné, očekává se však použití firemního V12 6.0 s výkonem přes 600 koní (441 kW), zkombinovaným s osmistupňovým automatem a roztáčejícím zadní kola. technickým základem je platforma VH modelu Rapide.

Michal Fokt
Diskuze (20)
9. 9. 2014 08:19
Re: Zajímavé
Až ti budou v práci vybírat kolegu, dej prosím vědět. Test drivera u Astonu bych bral. >:D >:D
9. 9. 2014 07:31
Re: saskaren pre arabasov
Jak psal Paja - přestaň bečet jak želva, stará Lagonda nebyla taky žádnej zázrak: [odkaz]
9. 9. 2014 07:29
Re: Co to je?
Aby vzhled odpovídal vkusu cílové skupiny, měli spíš zvolit tohle: [odkaz] >:D
9. 9. 2014 06:35
Re: saskaren pre arabasov
Přestaň furt plakat, jak je svět horší. V každým příspěvku to omíláš dokola... ;-\
9. 9. 2014 06:34
Re: Zajímavé
A jak se ti tedy jezdilo v Lagondě, znalče? >:-[]