Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auta na náplavce 2018: Díky Škodovce poměříte síly s Honzou Kopeckým!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (1)
Domácí automobilka bude zastoupena nejen sériovými modely, zajímavým konceptem nebo nádherným veteránem, ale také soutěžním speciálem R5.

Mladoboleslavská automobilka má samozřejmě dlouhou závodní historii, a že rozhodně končit nehodlá, o tom se díky nejnovější Fabii R5 přesvědčíte přímo na náplavce.

A nepůjde jen o samotný soutěžní speciál, na stánku Škodovky dokonce můžete změřit síly se samotným Honzou Kopeckým! Přestože se letos vzhledem k povinnostem v zahraničí na náplavce neobjeví, přítomen svým způsobem bude. Škoda totiž přiveze na náplavku profesionální rallysimulátor s virtuální realitou Force Dynamics 301. Americký výrobek pomocí náklonů celého prostředí řidiče simuluje přetížení včetně směru působících sil. Krátkodobě je schopen vyvinou přetížení až 2G. Na začátku sezóny v simulátoru sám mnohonásobný mistr republiky Jan Kopecký zajel čas 1:15,24. Kdo jeho čas překoná, bude mít velkou šanci uspět v celoroční soutěži „Natři Honzu“ a získat na rok vůz Škoda Fabia Edition R5. Dá se očekávat, že na náplavce bude o místo za volantem simulátoru velký zájem a proto doporučujme zarezervovat si svoji jízdu předem na webových stránkách www.natrihonzu.cz.

Rozhodně sledujte Auta na náplavce 2018 na sociálních sítích: veškeré podrobnosti naleznete na facebookové události, fotografie z příprav a zákulisí zase servírujeme na náš Instagram. A pokud se na náplavku ve dnech 30. srpna – 2. září chystáte, sdílejte s námi snímky a zážitky pod hashtagem #AutaNaNáplavce. My je posléze rádi pošleme do světa!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (1)