Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auta na náplavce 2019: Podívejte se, jak jsme si užili první den. A co vás čeká dnes?

redakce AUTO.CZ
Diskuze (4)

Dnes jsme odstartovali unikátní automobilovou výstavu Auta na náplavce. První den je za námi, další tři před námi...

...další tři dny plné automobilových novinek, zajímavých besed, doprovodného programu pro celou rodinu i hudebních vystoupení. Automobilová výstava Auta na náplavce 2019 odstartovala dnes v 16:00. Počasí nás ze začátku sice trochu zkoušelo, ale nedali jsme se a nakonec si první odpoledne a večer na náplavce moc užili vyvrcholením v podobě koncertu kapely Mirai. Jen se podívejte na přiložené video.

Pokud jste se dnes kvůli pracovním povinnostem na náplavku nedostali, nezoufejte. Máte ještě tři další příležitost, pokračujeme totiž v pátek, sobotu i neděli. Zítra začne šrumec na jednotlivých stáncích od 10:00, od třetí odpoledne se můžete těšit na talk show s hostem Miroslavem Etzlerem, dále autogramiádu Chinaski či koncert Thoma Artwaye. Podrobný rozpis jednotlivých aktivit najdete už teď na webu Autananaplavce.cz, kde se nachází i mapka se stánky.

Pokud na náplavce jste, nezapomeňte se s námi podělit o fotografie na sociálních sítích. Na Instagramu je sbíráme pod hashtagem #AutaNaNaplavce2019, na účtu @auto.cz nechybí fotky a vide ze zákulisí, plná důležitých informací je rovněž oficiální facebooková událost.

Děkujeme za pozornost a zítra zase na náplavce!

Video se připravuje ...

redakce AUTO.CZ
Diskuze (4)
30. 8. 2019 19:28
Re: ta pipina
ja vim :-D
30. 8. 2019 13:14
Re: ta pipina
Opravdu inteligentní příspěvek, ty se nezapřeš...
Avatar - Hammunasakra
30. 8. 2019 07:48
Re: ta pipina
..a jak sou odporně šťastný :-!
30. 8. 2019 07:17
ta pipina
ma rozervany snad i spodary