Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auta na náplavce 2021: Nejen světová premiéra Škody Fabia! Tohle všechno bude k vidění!

David Bureš
Diskuze (2)

Napjatě očekávaná novinka, pracovní pick-up, moderní elektromobily i dříč z Ruska, to všechno bude k vidění na letošním ročníku výstavy Auta na náplavce.

Auta na náplavce 2021 se blíží, letošní ročník populární výstavy startuje ve čtvrtek 26. srpna, a tak se finalizují plány jednotlivých vystavovatelů. Na obou březích pražské náplavky mezi Železničním a Palackého mostem bude letos vystavovat hned 26 značek, které přivezou množství zajímavých aut. Na co se můžete těšit?

Velice sledovaná bude jistě nová Škoda Fabia, která se na náplavce představí veřejnosti vůbec poprvé. Na stánku mladoboleslavské značky ji však mimo jiné doprovodí také další horká novinka, v podobě modernizovaného Kodiaqu.

Naopak luxusní značky vsadí spíše na své elektrické novinky. Platí to pro Mercedes-Benz, který se například pochlubí vlajkovou lodí své elektrické řady, modelem EQS, stejně jako pro Audi, prezentující kompaktní elektrické SUV Q4 e-tron, a to rovnou v SUV-kupé verzi Sportback.

Elektromobil v české předpremiéře ukáže také Kia, řeč je o zajímavě tvarovaném crossoveru EV6 využívající tu nejmodernější techniku pro elektromobily. Na stánku korejského výrobce jej doprovodí třeba modernizovaný Proceed.

Českou premiéru pak na náplavce oslaví také novinky Seatu, modernizované verze populárních modelů Ibiza a Arona. Facelift si mimochodem připravil i Volkswagen, v podobě inovovaného Pola. Německá značka jinak vsadí na modely sportovní řady R, když na náplavce ukáže Tiguan R, Touareg R, Arteon R i Golf R Variant.

Na své si ale přijdou také milovníci poctivých pracantů, pick-upů. Isuzu totiž ukáže inovovaný D-Max Double Cab, zatímco na stánku americké značky RAM se bude vyjímat pick-up 1500, a to rovnou v ostré verzi TRX! Mezi vystavovateli pak nebude chybět ani ruská značka GAZ, která se pochlubí modely Sobol a City.

Rozhodně tak bude na co se těšit, kompletní seznam avizovaných vystavovaných aut najdete v tabulce pod článkem. Připomeňme, že letošní ročník výstavy Auta na náplavce se koná poslední srpnový víkend, od čtvrtka 26. srpna do neděle 29. srpna. Vstup je jako obvykle zdarma, přičemž jako tradičně se můžete vedle vystavených aut mezi Palackého a Železničním mostem těšit i na bohatý doprovodný program, včetně koncertů Ewy Farné, Debbi nebo Monkey Business.

Auta na náplavce 2021: Seznam potvrzených vystavovaných aut
Značka Modely
Fiat Tipo Cross, 500e
Fiat Proffesional Ducato
Jeep Gladiator, Compass
Abarth 500 Cabrio
Alfa Romeo Stelvio
Mercedes-Benz EQS, EQA, EQC, Třída C
Mercedes-Benz Vans EQV, Vito
Isuzu D-Max
Škoda Fabia, Kodiaq, Karoq, Superb, Octavia, Scala, Enyaq
Volkswagen ID.3, ID.4, Polo, Golf R Variant, Arteon Shooting Brake R, Touareg R, Tiguan R
Volkswagen Užitkové vozy Caddy, Caddy Maxi California, California, Grand California
Seat Tarraco, Arona, Ibiza
Cupra Formentor, Leon ST
Audi Q4 e-tron Sportback, A3
Hyundai i30 N TCR, i30 N, i20 N, Kona N, Bayon, Tucson, Santa Fe, Ioniq 5, Nexo
Ford Puma, Kuga, Mustang, Mustang Mach-E, Tourneo Custom, Ranger Raptor
Subaru Outback, Forester, XV
Mitsubishi Eclipse Cross, L200, Space Star
Toyota Mirai, Yaris Cross
Lexus UX 300 e
Kia EV6, Proceed, Sorento, Sportage, Stonic
Dodge Durango
RAM 1500 TRX
Cadillac XT4
Chevrolet Camaro
GAZ Sobol, City
David Bureš
Diskuze (2)

Doporučujeme

Avatar - Zetti
14. 8. 2021 07:05
Re: Eclipse cross
Vsiml sis ze Outlander MY2022 nebude? Asi v Evrope konci.

A me by se tahle raketka tak libila https://www.drive.com.au/…-revival-report/?…
Avatar - 3_diamanty
13. 8. 2021 18:57
Eclipse cross
Ten bude uz len ako plugin hybrid ... po facelifte kasnou predlzeny a opajcnuty baterkou a elektromotormi....som zvedavy kedy tu bude test... snad do vianoc bude..lebo inak je to podareny kusok https://autobild.pluska.sk/…-univerzalne-suv