Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auta na náplavce pohostí také elektrickou premiéru. Renault ukáže model Zoe

Stanislav Kolman
Diskuze (0)
Hned deset výstavních premiér se uskuteční na unikátní automobilové výstavě Auta na náplavce. Jedna z nich bude elektrická, automobilka Renault přiveze bezemisní model Zoe.

Uteklo to neskutečným způsobem a debutový ročník jedinečné automobilové výstavy je za dveřmi. Show Auta na náplavce startuje už ve čtvrtek 31. srpna a těšit se můžeme na několik atraktivních premiér.

Již z dřívějška jsme věděli, že francouzská automobilka Renault na pražské nábřeží přiveze model Koleos, který u nás veřejnost spatří vůbec poprvé. Pro značku se však nejedná o jedinou premiéru. Na náplavce totiž prvně uvidíme také elektromobil Zoe.

Elektrický vůz Renaultu není zajímavý jen dojezdem na jedno nabití (oficiální čísla hovoří o 400 kilometrech), ale také svou oblibou na evropských trzích. Na našem kontinentu se totiž v roce 2016 stal nejžádanějším elektromobilem, prodalo se 21 753 kusů a velmi dobře se mu daří i letos. Připomeňme, že na tuzemský trh bude model uveden počátkem roku 2018.

Auta na náplavce startují 31. srpna a výstava potrvá až do 3. září. Kromě vozů samotných se můžete těšit také na bohatý doprovodný program, včetně koncertů kapel Jelen, Monkey Business či Tomáše Kluse. Po setmění je připravena vodní světelná show přímo na Vltavě. Více informací naleznete na oficiální Facebook události. Máme se na co těšit!

Jednotlivé automobily, které Renault na unikátní automobilovou výstavu přiveze, si můžete připomenout v následujícím videu.

Video se připravuje ...

Stanislav Kolman
Diskuze (0)