Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auta na náplavce: Čeká na vás jedinečná show!

Svět motorů
Diskuze (5)
Velkolepá. Jedinečná. Poučná. Taková bude podívaná, připravená jako bonbonek výstavy Auta na náplavce, hned po tři večery.

Ve čtvrtek, v pátek a v sobotu mohou návštěvníci vždy ve 21.30 a poté ještě jednou ve 21.50 sledovat na 30 metrů dlouhé a 15 metrů vysoké vodní stěně na Vltavě unikátní světelnou trojrozměrnou show.

Nazvali jsme ji Náš příběh. Jde o běh přes tři století, který mapuje vývoj automobilu a jeho sílící vliv na lidskou společnost. Děje se tak na základě vizuálního 3D zpracování velkých milníků automobilové historie od prvního automobilu přes rychlostní rekord, cestu kolem světa Hanzelky a Zikmunda až třeba po první airbag a katalyzátor. Zároveň se věnuje i sedmdesáti letům, které letos oslavil časopis Svět motorů.

Barevná show se bude na vodní stěnu promítat ze Železničního mostu. Bude dobře viditelná z obou břehů Vltavy a také z Palackého mostu. Z Železničního mostu ji lze také sledovat, ale diváci budou mít vše zrcadlově obrácené jako by se dívali v kině na film zpoza promítacího plátna. Vodní stěna bude umístěna zhruba 120 metrů od Železničního mostu a nikoli uprostřed řeky, ale blíže k pravému, tedy vyšehradskému břehu.

Nenechávejte návštěvu náplavky na poslední chvíli. V neděli už show k vidění nebude!

Úžasné koncerty: Klus, Tonya, Bárta, Jelen

Bonbónky, které si můžete v rámci výstavy Auta na náplavce zdarma vychutnat ve čtvrtek, pátek i sobotu, bude série koncertů.

Jako první se postaví na pódium populární kapela Jelen, hlavní večerní čas ve čtvrtek bude patřit jedinečnému propojení skupiny Monkey Business s originálním Danem Bártou a bývalou hvězdou souboru Tonyou Graves. V pátek zahraje speciální akustický koncert Tomáš Klus a v sobotu Vladimir 518.

Jelen (čtvrtek 31. srpna 18:30)

Čím dál populárnější kapela vyznávající tzv. roots music – hrají vlastně folk, rock, country a blues v jednom. Proslavili se deskou Světlo ve tmě, loni vydali ceněné album Vlčí srdce.

Monkey Business (čtvrtek 31. srpna 20:00)

Kariéru už táhnou druhé století, na kontě má osm studiových a spoustu dalších alb, pravidelně hraje se širokou rodinou hostů z Česka i zahraničí. Letos vydali desku remixů Kavárna de Luxe.

Tonya Graves (čtvrtek 31. srpna 20:00)

Americká zpěvačka loni po šestnácti letech opustila Monkey Business a začala hrát sólo. Všechny, které tento krok mrzí, dostanou na výstavě Auta na náplavce dárek zdarma: Tonya na jeden večer opět spojí s opičí partou svůj nezaměnitelný hlas!

Dan Bárta (čtvrtek 31. srpna 20:00)

Už od roku 1991, kdy vydal první deskou s kapelou Alice, patří k nejoceňovanějším muzikantům v Česku, mnozí ho považují za vůbec nejlepšího tuzemského zpěváka. Účinkoval třeba v kapelách Die el. Eleffant!?, Sexy Dancers, J.A.R., Illustratosphere, v muzikálech Jesus Christ Superstar, Evita, českých filmech – třeba jako vodník v Kytici z roku 2000.

Tomáš Klus (pátek 1. září 19:00)

Písničkář, textař, skladatel, herec, miláček tisíců žen a několikanásobný držitel cen Anděl pro nejlepšího zpěváka, desku i skladbu roku se po pouze vrátil ke koncertování a kde hraje, tam je plno. Na náplavce zahraje speciální akustický set.

Vladimir 518 (sobota 2. září 20:00)

Vlastním jménem Vladimír Brož patří mezi letité hvězdy českého rapu, ať sám nebo v kapele PSH (Peneři Strýčka Homeboye), ale patří i mezi ceněné umělce graffiti scény, výtvarník a scénograf. Jeho posledním hitem je povedená předělávka písně Davida Kollera Chci zas v tobě spát.

Svět motorů
Diskuze (5)
Avatar - Pekelná Micinka
29. 8. 2017 04:13
Re: Už si zaplatil daň z práva na život?
Nechápu. Jako ironicky?
28. 8. 2017 11:40
Re: Už si zaplatil daň z práva na život?
Nechci se nikoho dotknout, ale pro mě je to typický konzument Světa motorů ;-)
Avatar - Pekelná Micinka
27. 8. 2017 03:11
Už si zaplatil daň z práva na život?
Ve čtvrtek je to povinnost kvůli MB, škoda že je Matthew nemocný, ale s Danem by zas mohli dát něco víc od Sexy Dancers.
26. 8. 2017 21:00
Re: Nečeká!
Definuj vidlák! Kdo je to? 8-s
Avatar - Bubáq
25. 8. 2017 18:50
Nečeká!
Při vstupu zdarma tam nebude přes ty davy vidláků nic k videní. Navíc bude dost pršet....