AUTO 7 - 13/04

Tomáš Zajíček
Dny Citroenu Xsara jsou sečteny. Na scénu přijíždí jeho nástupce s označením C4. Detailně vám ho představíme. Extravagantní design není všechno, čím vás zaujme.

OBSAH AUTO7 13/04

Premiéra 6

Dny Citroenu Xsara jsou sečteny. Na scénu přijíždí jeho nástupce s označením C4. Detailně vám ho představíme. Extravagantní design není všechno, čím vás zaujme.

Novinky 8

Podařilo se nám získat fotografie Škody Octavia Combi, jak se projíždí pražskými ulicemi. Dále vám představíme nový Seat Toledo a dozvíte se, že Mazda vážně počítá se sportovní verzí modelu 6. Líbil se vám Renault Modus? Už si ho můžete začít objednávat.

Tajné projekty 14

Z továrny PSA v českém Kolíně by měl do roka sjíždět nový miniautomobil. Máme k dispozici jeho možnou podobu, a to jak pro

Citro¨en C1, tak Peugeot 107 či Toyotu. Renault však připravuje odpověď v podobě nového twinga.

Jízda 16

Jak se jezdí a kempuje v novém Mercedesu

Viano Marco Polo? Vyzkoušeli jsme ho na

irských silnicích. Vezměte si spacák, do ledničky dejte pár piv či víno a pojďte se s námi

také projet.

Test 20

Nissan Primera je sice na trhu už dva roky,

přesto působí díky svému nekonvenčnímu designu stále zajímavě. Osvědčil se i se silným turbodieselem o objemu 1,9 litru?

Test 26

Toyota Yaris je stále oblíbeným malým autem. Vyzkoušeli jsme verzi Blue s malým motorem 1,0 litru a efektním modrým lakem.

Bazar 35

Německý Volkswagen si zakládá na tom, že ceny jeho aut při dalším prodeji klesají velmi málo. Jak obstojí model Polo?

Test 44

Až devět lidí se vejde do Volkswagenu Multivan. Je to tedy ideální auto pro dovolenou s vaší partičkou. Tím spíše, že má pod kapotou osvědčený motor 2,5 TDI.

Relax 18

Nejrychlejší fabií je bezesporu ta, která má přídomek WRC. Sedli jsme si na sedadlo spolujezdce a intenzivně prožili několik minut na sedadle „smrti“.

Téma 22

Minule jsme vám přinesli přehled posledních výsledků nárazových zkoušek. V tomto vydání se zaměříme na konkrétní metodiku a principy crash-testů.

Tuning        24

Běžnou Škodu 130L lze díky tuningu změnit téměř k nepoznání.

Prodejní akce 27

Naše stálá rubrika monitoruje všechny slevy na trhu s osobními vozy tak, aby vám pomohla ušetřit při nákupu významnou částku.

Servis 31

V tomto vydání startujeme seriál, který vám představí všechny hraniční přechody s našimi sousedními zeměmi. Tentokrát jsme zvolili Německo.

V jedné stopě 32

BMW prý konečně udělalo pořádnou motorku. Představíme vám model K 1200 S.

Co je to? 34

Odstranění tzv. mrtvého úhlu při pohledu do zpětného zrcátka výrobci řeší různými způsoby. Co se skrývá za zkratkou BLIS?

Lahůdka 36

Mohutný pick-up, který je postrachem i ryze sportovních aut? Ano, to je Dodge RAM SRT-10.

Story 40

Prahu navštívil v rámci propagační akce firmy Shell pilot formule 1 Rubens Barrichello. Podařilo se nám získat exkluzivní rozhovor.

Patina 42

V rakouských Alpách se už posedmé jel závod veteránů Silvretta Classic. Opět jsme při tom nechyběli a přinášíme původní reportáž.



Odkazy:

www.auto7.cz

Tomáš Zajíček
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly