Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

AUTO 7 - 27/04

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Chrysler 300C ve verzi sedan je klasickým americkým křižníkem silnic, nová kombi verze označená Touring si rozměry lodi zachovává, kvůli její prostornosti se však spíše hodí přirovnání k tankeru.

OBSAH 27

Přímo na věc…

PREMIÉRA 6

Chrysler 300C ve verzi sedan je klasickým americkým křižníkem silnic, nová kombi verze označená Touring si rozměry lodi zachovává, kvůli její prostornosti se však spíše hodí přirovnání k tankeru.

NOVINKY 8

Po sérii špionážních fotografií vám ukážeme oficiální podobu BMW řady 3. Máme i fotografie k novému Hummeru H3. A i když nad nástupcem Nissanu Maxima visí otazník, myslíme si, že známe i jeho podobu.

TAJNÉ PROJEKTY 12

Francouzský Renault už čile testuje malý model Clio, nám se však podařilo získat fotografie. Ze zcela jiného soudku je pak vrcholná verze Jeepu Grand Cherokee s označením SRT-8.

JÍZDA 14

Kia Sportage nové generace si brousí zuby hned na tři segmenty. Vyzkoušeli jsme ji jako jedni

z prvních. Už víme, jak dobrá je ve skutečnosti.

TEST 16

Peugeot 407 SW nabízí pocity jako pohodlná jachta. Naštěstí tolik nehoupe, nicméně po silnici pluje skutečně plynule a bez kodrcání.

JÍZDA 18

Na silnicích v okolí Mnichova jsme vyzkoušeli první otevřené BMW s turbodieselem pod kapotou. Jak se projevuje jinak znamenitý dvoulitr v kabrioletu trojkové řady?

TEST 22

Dlouho čekávané levné auto Dacia Logan jsme otestovali jako jedni z prvních v Česku. Překvapilo nás, nebo zklamalo?

TEST 33

Hyundai není ve světě automobilů žádným nováčkem, postrádá ale tradici. V boji o důvěru zákazníků tak může spíš příjemně překvapit.

Jako v případě nového SUV Tucson.

SROVNÁVACÍ TEST 42

Postavili jsme proti sobě v současnosti nejsportovnější verze oblíbených kompaktních aut Opel Astra a VW Golf. Třetího do party jim dělalo nové BMW řady 1.

…a vše kolem

LAHUDKA 20

Nulové emise – hudba budoucnosti? Kdepak. Volvo 3CC rozhodně není prvním konceptem elektromobilu, je ale jedním z nejzajímavějších.

TUNING 24

Střepy prý přinášejí štěstí. Pro Pepu byly dvě nezaviněné nehody, při nichž sice neřinčelo sklo, ale muchlaly se plechy, vlastně požehnáním. Pokaždé ho donutily udělat další krok k naplnění jeho snů.

SERIÁL 26

Také každoročně sháníte dárky na poslední chvíli? Chybí vám inspirace? Sledujte naši pravidelnou rubriku vánočních motoristických tipů na dárky. Hračky a modely nejsou jen pro děti…

PRODEJNÍ AKCE 29

Jaké slevové akce přinesl první listopadový týden? S blížícím se závěrem roku se výrobci snaží prodávat, jak jen to jde. S námi budete mít kompletní přehled.

PATINA 34

Půl století od vzniku prvního designérského oddělení automobilky Nissan (tehdy Datsun) slavili v Tokiu také početní vyslanci všech šesti současných světových center designu Nissanu.

BAZAR 36

Velký a reprezentativní. Tak takový je Opel Omega, který má v bazarech své pevné místo. Jaké má tato ojetina slabiny, a v čem naopak potěší?

AKCE 38

Řadě dopravních nehod by šlo zabránit, kdyby řidiči věděli, co dělat a jak se zachovat v krizových situacích. Přední výrobci automobilů proto pořádají pro své zákazníky vlastní školy bezpečné jízdy.

AKCE 39

Aktivita bezpečné silnice dětem začíná přinášet první plody.

TECHNIKA 40

Tříválcové motory v žádném případě nepatří do starého železa. Ba naopak. Díky příznivé spotřebě si nacházejí stále více zákazníků. Na příkladech motorů ze Škodovky vám ukážeme jejich techniku.




Odkazy:

www.auto7.cz

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)