Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auto7 - 07/2007

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Kombi mají u značky Volvo velkou tradici, možná největší ze všech automobilek. Jak vypadá a jakou techniku skrývá nové kombi V70, jsme zjistili exkluzivně pro vás.

OBSAH

Premiéra            6

Kombi mají u značky Volvo velkou tradici, možná největší ze všech automobilek. Jak vypadá a jakou techniku skrývá nové kombi V70, jsme zjistili exkluzivně pro vás.

Novinky            10

Žhavé informace o novém roadsteru KTM X-Bow, o změnách pod kapotou Caterhamu Seven a o novinkách, které budou představeny v Ženevě, jako je Mitsubishi Lancer Evo X či studie sportovního outlanderu, se dočtete v rubrice novinky.

Tajné projekty      14

V rubrice Tajné projekty přinášíme informace o novém Mini Traveller, což je prakticky prodloužená verze mini a vypadá to, že se nachází v závěrečné fázi testování.

Jízda                   16

V okolí Barcelony jsme měli možnost poprvé vyzkoušet Nissan Qashqai. Má nahradit dosavadní model Almera a Nissan na něj hodně sází. Jak se nám líbil?

Jízda                  18

Pro zájemce o sportovní svezení s Toyotou Yaris je tu Yaris TS. Pod kapotou skrývá 133 koní a na horských silničkách nám měl možnost předvést, co umí.

Jízda                   20

Nový Ford Ranger vyniká robustní karoserií a jízdními vlastnostmi a dovednostmi v terénu i na silnici. Pod kapotou skrývá dvoupůllitrový turbodiesel, který na nás udělal dojem.

Test                  21

Pravděpodobně jediný týden, ve kterém byl tuhle sníh, jsme měli možnost testovat Suzuki Swift 4x4. Nenabídne svezení a lá Subaru Impreza WRX STI, ale díky pohonu všech kol je v zimních podmínkách velmi praktickým společníkem.

Test                  22

Lexus LS své obří rozměry umně maskuje velmi povedeným designem. Zajímavá je však i technika, výkonný motor byl totiž spřažen s osmistupňovou převodovkou.

Srovnávací test      24

Máte zájem o koupi avantgardní Hondy Civic osmé generace a nejste rozhodnuti zda jít do benzinu či do dieselu. Snad vám trochu pomůže naše srovnání.

Test                  26

Opel Corsa v pětidveřové verzi a s úsporným motorem 1.3 CDTI je pro mnoho zákazníků velmi zajímavou variantou. Není to žádný sprinter, devízou ale je spotřeba 4,5 l/100 km.

Servis                  28

Každoročně vydávaný TÜV Report je uznávaným zrcadlem spolehlivosti automobilů. Metodika má své odpůrce i zastánce, konečný názor si však udělejte sami. Přinášíme výsledky za rok 2006.

Lahůdka            30

Rumen je naprosto ojedinělé autíčko. Na první pohled připomíná Citroën 2CV neboli legendární kachnu a kořeny má taktéž ve Francii.

Co je to?            32

Revoluční tlumič s technologií FDD slibuje větší ohleduplnost k životnímu prostředí, jednodušší konstrukci a lepší ovladatelnost.

Prodejní akce      33

Na poli prodejních akcí je stále rušno. Značky se předhánějí jedna přes druhou a ceny se pohybují na neuvěřitelně příznivé úrovni. Pokud uvažujete o koupi nového vozu, určitě nalistujte stranu 33.

Bazar                  37

Ford Mondeo druhé generace patří k nejlepším koupím, jaké můžete na ploše bazaru udělat. Nabídne skvělé jízdní vlastnosti, moderní techniku a zajímavý vzhled.

Tuning            38

Původní mini je stále velmi oblíbené a má početné řady příznivců. O jedné zajímavé úpravě klasického mini si můžete přečíst Tuningové rubrice.

Patina                  40

Škoda 1200 drží jeden významný primát, kterým je první využití celokovové karoserie na našem území. Robustní sedan navíc posloužil jako základ pro mnoho dalších karosářských verzí.

Sport                  44

Téměř všechny stáje již představily nové vozy a jezdecká složení. Kostky jsou tedy vrženy a my se tentokrát věnujeme hodnocení šancí jednotlivých týmů.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)