Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auto7 - 08/2007

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Poměrně nevýrazná Mazda 2 se brzy dočká radikálně odlišné nové generace. K prvnímu oficiálnímu snímku se nám podařilo získat i dva další pohledy na tuto novinku v segmentu malých aut.

OBSAH

Přímo na věc…

PREMIÉRA      6

Poměrně nevýrazná Mazda 2 se brzy dočká radikálně odlišné nové generace. K prvnímu oficiálnímu snímku se nám podařilo získat i dva další pohledy na tuto novinku v segmentu malých aut.

NOVINKY      10

S jediným exemplářem konceptu Mazda Hakaze jsme dokonce měli možnost ujet několik kilometrů. Ford představil další snímky nového mondea.

TAJNÉ PROJEKTY      16

Téměř v nedbalkách jsme na dalekém severu přistihli nový SsangYong Chairman. Podařilo se nám také získat další informace k chystanému Volkswagenu Golf Variant.

JÍZDA      18

Do italského Sestriére jsme se vypravili vyzkoušet novou Škodu Octavii Scout. Kombi s offroadovými prvky vstupuje do segmentu tzv. allroadů a má políčeno na zákazníky s aktivním životním stylem.

TEST      20

Testem prošel Fiat Multipla s tovární úpravou kombinovaného pohonu benzin-zemní plyn. Jaká je to kombinace?

TEST      21

Mercedes Viano, který si na dálnici poradí s kdekým. Takový byl testovaný exemplář 3.0 CDI v businessové úpravě.

TEST      22

Důkladně jsme proklepli i Alfu Romeo 159 3.2 JTS s pohonem všech kol. Jezdí jako po kolejích, ale ta spotřeba…

SPOTŘEBITELSKÝ TEST      24

Design auta je záležitostí emocí. Proto jsme k posouzení designu Škody Roomster přizvali tři mladé umělce, aby se s námi podělili o svoje dojmy z extravagantního stylu mladoboleslavského auta.

TEST      28

Nástupce pětidveřové Toyoty Corolly nese jméno Auris a my jsme jej už prověřili ve verzi s motorem 1,6. Kde jsou největší pokroky a co nás naopak zklamalo?

TEST      30

Třídveřový Opel Corsa jsme protáhli po dálnici i po klikatých okreskách, abychom zjistili, jak sportovní verze s motorem 1,4 litru obstojí.

… a vše kolem

BEZPEČNOST      31

Podařilo se nám získat výsledky jedinečného testu nárazu osobního automobilu zezadu pod kamion. Zejména u starších kamionů jsou výsledky děsivé.

CO JE TO?      32

Jaké jsou nové trendy v oblasti hands-free? V Anglii dochází ke zpřísnění legislativy, a tak jsou výrobci nuceni přicházet s dalšími dokonalejšími zařízeními.

PRODEJNÍ AKCE      33

Ani v tomto týdnu výrobci nelení a na poli slevových akcí přichází s celou řadou novinek a vylepšení. Naše rubrika vše pečlivě sleduje.

BAZAR      37

Jakými nešvary trpí ojeté Subaru Impreza?

TUNING      38

Úpravce Hamann si nevzal do parády nic menšího než Ferrari 599 GTB, aby z něj udělal služební auto pro Batmana.

LAHŮDKA      40

Dodge představil atraktivní roadster s označením Demon. Na rozdíl od supersportu Viper by měl být demon vozem, který si bude moci dovolit téměř každý. Pod kapotu byl vybrán čtyřválec 2,4 litru o výkonu 126 kW.

PATINA      42

Lidový malý automobil NSU Prinz přivedla na svět firma, která se zabývala především výrobou motocyklů.

SPORT      44

Kolotoč mistrovství světa v automobilových soutěžích už se pomalu roztáčí a my přinášíme informace z průběhu Švédské rallye.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)