Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auto7 - 11/2007

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Audi představilo na ženevském autosalonu svoje nové kupé s označením A5. Jedná se o stylovku umístěnou do modelového programu mezi řady A4 a A6. O této novince jsme pro vás připravili detailní informace.

OBSAH

NOVINKY

      4      Auto týdne Audi představilo na ženevském autosalonu svoje nové kupé s označením A5. Jedná se o stylovku umístěnou do modelového programu mezi řady A4 a A6. O této novince jsme pro vás připravili detailní informace.

      8      Novinky se v tomto vydání nesou jednoznačně v duchu ženevského autosalonu. Přímo na výstavišti jsme měli zastoupení, a přinášíme tedy původní přehled toho nejdůležitějšího.

TESTY

      18      Škoda Roomster a Nissan Note Dva malé automobily s architekturou velkoprostorových vozů. Který z nich je lepší? Obě verze poháněly benzinové šestnáctistovky.

      20      Mitsubishi Pajero Legendární japonský off-road se dočkal nové generace. Testovali jsme ho na silnici i v terénu. Jak uspělo provedení s dlouhou karoserií a turbodieselem pod kapotou?

      24      Chevrolet Spark a Kia Picanto Uvažujete o levném miniautomobilu? Pak by pro vás mohl být přínosný srovnávací test těchto dvou konkurentů s litrovými motory.

      28      Lada Kalina a Renault Thalia I toto srovnání je zacíleno na auta s pořizovací cenou do 250 000 Kč. Předčí ruská „klasika“ levný malý sedan od Renaultu?

SERVIS & AUTOMOBILOVÝ TRH

      30      Přehled V návaznosti na naše srovnávací testy levných aut jsme připravili i přehled ostatních vozů této kategorie dostupných na našem trhu.

      34      Bazar Jak si vede v bazarech první generace Mercedesu třídy A? Připravili jsme analýzu této modelové řady.

      36      Prodejní akce Rubrika, která detailně monitoruje všechny slevové akce dostupné na českém trhu s novými vozy. Díky tomtuto přehledu můžete ušetřit až desetitisíce korun.

      42      Servis Malusovým turistům brzy skončí bezstarostné období. Pojišťovny na povinné ručení totiž budou mít k dispozici databázi prohřešků sahající až do roku 2000.

MAGAZÍN & MOTORSPORT

      40      Fascinace Pagani Zonda R s výkonem 750 koní nemá s výchozím modelem Zonda moc společného.

      46      Patina Automobilka Volvo oslavila 80 let své existence a zároveň vás zve na největší výstavu klasických aut do Essenu.

      48      Motorsport Jak se vyvíjí národní šampionát A1 GP, v němž má Česko své zástupce?

PRAVIDELNÉ RUBRIKY

      32      Čtenářské fórum

      50      Příště, Lexikon

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)