Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auto7 17/2006

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Dalo to sice hodně práce, ale podařilo se nám získat kompletní údaje a fotografie k novému BMW řady 3 Coupé. Předkládáme vám je v plné parádě.

Obsah

Přímo na věc...

PREMIÉRA      6

Dalo to sice hodně práce, ale podařilo se nám získat kompletní údaje a fotografie k novému BMW řady 3 Coupé. Předkládáme vám je v plné parádě.

NOVINKY      10

Seznamte se s novinkami newyorského autosalonu, které se nevešly do minulého čísla, které jsme doplnili dalšími aktualitami.

Jízda      16

Hned dva velkoprostorové modely najednou nám představil Ford na zahraniční jízdní prezentaci. V čem se liší nové galaxy od S-Maxu? Který z modelů se nám líbil a řídil lépe?

tajné projekty      19

Designéři Dacie vzali do ruky sekáček a usekli loganu kufr. Co z něj zbylo? Praktičtější hatchback s ostře řezanými rysy.

jízda      20

V hodně velkém předstihu před ostatními přinášíme jízdní dojmy z nového Volva S80. V čem překonává svého předchůdce a konkurenci?

test      22

Škoda Superb je stálicí našeho trhu, pod kapotu škodovácké limuzíny se dostal nový motor 2.0 TDI.

test      23

Koráb silnic, který místo řidiče vyžaduje kapitána. To je Chrysler 300C Touring, pod jehož kapotou lze najít třílitrový turbodiesel.

test      24

Držte si klobouky, Mitsubishi Lancer EVO IX právě přijíždí. Protahovali jsme okresky, driftovali na šotolině, akcelerovali na dálnici… a tankovali častěji, než bychom chtěli.

test      42

Nové vydání Toyoty RAV4 s dvoulitrovým benzinovým motorem v nás zanechalo trochu rozpačitý dojem. Proč?

Srovnávací Test      44

Každý z jiného soudku, každý s jiným motorem, a přesto mají hodně společného. Je lepší Mercedes CLK 220 CDI, nebo Peugeot 407 Coupé 3.0 V6?

... a vše kolem

tuning      26

Zlaté české ručičky dokáží mnohé. Jiří Horák si splnil svůj sen a postavil si repliku Lotusu Super Seven. A je to skutečně vymazlená kárka…

sport      28

Provedeme vás zákulisím formule 1, přičemž hlavní důraz tentokrát klademe na to, jak funguje safety car. Kdy vyjíždí, kdo jej řídí a jaká platí pravidla?

servis      30

Povinnost celoročního svícení se blíží s novelou zákona o pozemních komunikacích. Proto jsme připravili už v předstihu materiál, který poukazuje na smysluplnost této novely.

bazar      32

Trendy autíčko za spoustu peněz, které ale přinese spoustu radosti. To je model Mini. Poradíme vám, na co si dát pozor, když se rozhodnete koupit si jej v bazaru.

prodejní akce      33

I konec dubna s sebou přinesl spoustu zajímavých zvýhodnění, která mají za cíl přilákat zájemce do showroomů. Novinky představuje například Volvo.

co je to?      37

Hádejte, kolik modulů k nastavování výšky světlometů již bylo vyrobeno? Hela oznámila, že jich vyprodukovala 100 milionů a nádavkem představuje i speciální novinku – světlo pro svícení ve dne.

lahůdka      38

Scion je značka pro mladé Amíky. Není tedy divu, že její studie jsou crazy. Koncept Fuse by ale mohl být vyráběn sériově – to by byl slušný mazec.

patina      40

Prý je to poslední opravdový citroęn. Citroęnu CX totiž nechybí netradiční design i inovativní technická řešení. Poprvé se objevil koncem léta 1974.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)