Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

AUTO7 - 38/2006

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Alfa Romeo představila finální verzi modelu 8C Competizione, kterou hodlá vyrábět v 500kusové sérii. Skvost bude poháněn motorem o výkonu 450 koní.

Obsah

Přímo na věc...

PREMIÉRA      6

Alfa Romeo představila finální verzi modelu 8C Competizione, kterou hodlá vyrábět v 500kusové sérii. Skvost bude poháněn motorem o výkonu 450 koní.

NOVINKY      10

Renault ukáže v Paříži mohutný kabriolet Nepta, Volkswagen Touran absolvoval lehký facelift, Honda představila nabroušený Civic Type-R a Audi Q7 má novou vrcholnou motorizaci.

Jízda      14

Modelová řada Mazda MX-5 se rozrůstá. Nevěříte? Kromě klasického roadsteru s plátěnou střechou totiž automobilka představila i verzi Roadster Coupé, která má pevnou skládací střechu. My už dokonce víme, jak se s ní jezdí.

tajné projekty      16

Bude to trhák! Dacia Logan Kombi pomůže již tak úspěšnému sedanu získat další zákazníky. Už se pilně testuje a co nevidět zavítá do showroomů.

test      18

Jako první jsme otestovali Citroęn C6, který svým jízdním komfortem navazuje na tradici pohodlných limuzín značky Citroęn. Jak se nám tato novinka zamlouvala s motorem 2.7 V6 HDI?

SROVNÁVACÍ test      22

To se vidí málokdy! Dvě naprosto totožná auta, která mají dokonce i zcela shodný výkon, ale pod kapotou jednoho je turbodiesel a druhý spaluje benzin: 2x Saab 9-3 Cabrio.

Spotřebitelský test      24

V tomto vydání zahajujeme další kratší spotřebitelský test. Tentokrát v praxi detailně prověříme Hondu City, která je vcelku dostupnou alternativou malých sedanů.

... a vše kolem

reportáž      26

Jako jedni z mála jsme byli v Mladé Boleslavi přítomni crash-testu Škody Octavia.

servis      28

Trochu se vám to „vymklo" a máte tři malé děti? Pak vás bude určitě zajímat, do kterých aut bez problémů nainstalujete tři dětské sedačky.

patina      30

Malý Ford Fiesta letos slaví třicet let. Podařilo se nám získat fotografie, které mapují jeho úspěšnou dráhu.

bazar      32

Volkswagen Transporter T4 je velmi oblíbeným a rozšířeným užitkovým automobilem, a tudíž ho lze v hojném počtu vidět i v bazarech. Na co si dát při jeho koupi pozor?

prodejní akce      33

Stejně jako každý jiný týden přinášíme i tentokrát přehled všech zajímavých slevových akcí dostupných na našem trhu. Díky této rubrice můžete při nákupu auta ušetřit až desetitisíce.

co je to?      37

Alfa Romeo aplikuje do modelové řady 147 nový samosvorný diferenciál. Podíváme se na něj blíže po technické stránce.

tuning      38

Kopřivnický sraz většinou neoplývá výjimečnými auty, ale přesto je mezi tunery hodně oblíbený. Proč?

story      40

Rallye veteránů, která patří do kategorie těch nejprestižnějších, zavítala i do Prahy. Na Louis Vuitton Classic jsme měli své reportéry, a díky tomu vám můžeme přinést zajímavou původní reportáž.

sport      44

Šampionát formule 1 se pěkně zdramatizoval po VC Itálie. Alonso nedojel a Schumacher vyhrál. Fanoušky „východního bloku“ potěšil i Polák Kubica, který dojel třetí!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)