Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auto7 - 40/2005

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Velkoprostorový Ford Galaxy se dočkal druhé generace, která už nesdílí techniku s koncernem Volkswagen. Jaké novinky Ford pro cílovou skupinu rodin přichystal? Nové galaxy má ostře řezané rysy a sportovní charakter.

Obsah

Přímo na věc...

PREMIÉRA      6

Velkoprostorový Ford Galaxy se dočkal druhé generace, která už nesdílí techniku s koncernem Volkswagen. Jaké novinky Ford pro cílovou skupinu rodin přichystal? Nové galaxy má ostře řezané rysy a sportovní charakter. Proslýchá se však, že současný model bude mít dokonce dva nástupce.

NOVINKY      8

Chevrolet představil svůj nový fullsize pick-up Tahoe, Mitsubishi ukázalo světu svůj koncept X, který by mohl být předzvěstí nového Lanceru Evo X. Hyundai Getz se podrobil faceliftu.

jízda      12

Vyzkoušeli jsme novou Toyotu Hi-Lux s turbodieselem 2,5 litru a Toyotu Verso, pod jejíž kapotu se dostal silný turbodiesel 2.2 D-4D.

tajné projekty      14

Jeep čile testuje nový model Wrangler, který po dlouhé době nahradí ultimativní off-road.

srovnávací test      16

V minulém vydání jsme se detailněji podívali na spotřebu paliva benzinových aut, v tomto čísle přinášíme stejně koncipovaný test různých dieselových motorů v různých autech.

spotřebitelský test      32

V tomto vydání končíme spotřebitelský test Volkswagenu Golf Plus. Tentokrát jsme se zaměřili na jeho využití v rodině.

TEST      40

Volkswagen představil praktičtější verzi modelu Passat. Pod tradičním označením Variant se skrývá kombi s velkým kufrem. Testovali jsme verzi s benzinovým motorem 2.0 FSI.

... a vše kolem

tuning      24

Když si renomovaný úpravce vezme do parády BMW M6, musí být výsledkem naprostá bomba. Třeba jako BMW M6 Tension od AC Schnitzer.

STres      26

České řidiče čeká velká změna. Za několik měsíců vstoupí v platnost nový bodový systém, který by měl na české silnice přinést řád a pořádek. Jaké jsou jeho silné a slabé stránky?

lahůdka      29

Erich Bitter konečně našel investora a s jeho projektem sportovního kupé CD2 to začíná vypadat celkem reálně. Pod kapotou je technika GM.

relax      30

Kromě aut byly na frankfurtském autosalonu k vidění i dech beroucí krasavice ze všech koutů světa.

co je to?      34

Bosch představil druhou generaci přímého vstřikování benzinových motorů a ukážeme vám i novou řídicí jednotku, která kombinuje benzin a zemní plyn.

prodejní akce      35

I tentokrát vám přinášíme přehled všech slevových akcí a zvýhodnění pro koupi nového auta platných pro tento týden.

bazar      39

Opel Vectra se sice ze začátku potýkal s problémy s kvalitou, ale během několika let se jeho spolehlivost výrazně zvýšila. Poradíme, jak se zorientovat na trhu ojetých aut.

patina      42

Na vlastní kůži jsme okusili závod veteránů Sachsen Classic, který letos poprvé zavítal i na české území. A jeli jsme jak jinak než v českém autě…

story      44

Jaká jsou čínská auta ve skutečnosti? Kromě otřesných výsledků crash-testu vozu Landwind vám ukážeme i zajímavé detaily, které jsme odhalili přímo na frankfurtském výstavišti.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)