Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auto7 9/2005

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)
Ekluzivně v předstihu se nám podařilo získat jedinou existující fotografii škodovácké studie Yeti, která bude mít výstavní premiéru na ženevském autosalonu. Jedná se o zajímavý koncept z kategorie crossover.

Obsah

Přímo na věc...

PREMIÉRA      6

Ekluzivně v předstihu se nám podařilo získat jedinou existující fotografii škodovácké studie Yeti, která bude mít výstavní premiéru na ženevském autosalonu. Jedná se o zajímavý koncept z kategorie crossover.

novinky      8

Přinášíme vám seznam všech oficiálně oznámených novinek ženevského autosalonu, některé z nich pochopitelně také včetně fotografií. Za zmínku stojí zejména exkluzivní snímky Mazdy MX-5, doporučujeme ale i Audi RS4, Dodge Caliber, důkladně faceliftovaný Chevrolet Matiz alias Spark, pětidveřovou Kiu Rio nebo třeba Lamborghini Concept S. Máme také první oficiální fotku chystaného SUV Audi Q7, která i přes kamufláž prozrazuje základní rysy přídě této ingolstadtské novinky, která bude mít světovou premiéru až za půl roku na autosalonu ve Frankfurtu.

tajné projekty      16

Off-road koncernu GM prochází poslední fází vývoje. Auto bude nabízeno v rámci více koncernových značek a u Opelu by mělo nést tradiční název Frontera. Nám se podařilo získat fotografie z tajného testování prvních prototypů.

jízda      18

Jako jedni z mála jsme měli možnost vyzkoušet nové SUV Nissan Pathfinder. Při stejné příležitosti jsme usedli i za volant atraktivního sportovního 350Z Roadsteru.

test      20

Vyzkoušeli jsme Mitsubishi Lancer s karoserií typu kombi a s motorem 1,6 litru. Jaká je praktičnost a jízdní výkony tohoto modelu?

test      22

Milým překvapením byl test Peugeotu 407 s motorem 1.6 HDI. Malý turbodiesel je totiž překvapivě vitální a uděluje elegantnímu autu poměrně slušnou dynamiku.

...a vše kolem

patina      24

V průběhu dvacátých let minulého století se o slovo začaly hlásit lidové vozy a stranou nezůstalo ani tehdejší Československo. Na trhu se objevila Tatra 11.

co je to?      26

V naší technicky zaměřené rubrice se tentokrát zaměříme na nové trendy ve vývoji motorů a převodovek.

tuning      28

Ferrari upravené od firmy Hamann a nová kola BBS – to jsou hlavní novinky uplynulého týdne.

prodejní akce      29

Motivující slevy pokračují i koncem února. Přinášíme přehled všech na trhu právě platných cenových zvýhodnění. Díky této rubrice můžete ušetřit desetitisíce.

relax      34

Dvoustopý a jednostopý – dva světy, které se v silničním provozu často setkávají. Jak silně se projevují a kdo z obou strojů bude mít navrch, ukážou různé testy – od zkoušky brzd až po losí test. Porovnali jsme Opel Astra a motocykl Suzuki SV 650.      

Bazar      37

Jaké jsou přednosti a nectnosti malého

Citroęnu Saxo?

seriál      38

Vodíkový pohon je jedním z nejčastěji skloňovaných alternativních paliv.

přehled      40

Detailně jsme se podívali na výsledkovou statistiku německé instituce TÜV, která zkoumá spolehlivost jednotlivých typů aut.

lahůdka      44

Rinspeed ukáže v Ženevě svou extravagantní studii Senso. Vy ji můžete vidět už teď.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (0)