Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

BMW 760Li Yachtline. A čím jezdíte k moři vy?

Ondřej Láník
Diskuze (43)
U BMW si všimli, že mnoho zákazníků ve světě vlastní mimo garáže s automobilem, také jachtu zakotvenou v přímořských střediscích a proto tímto směrem namířili studii BMW 760Li Yachtline...

BMW Individual, dceřiná společnost bavorské automobilky, se od roku 1992 zaměřuje na individuální úpravy nových automobilů BMW podle přání zákazníků, kterým standardní paleta barev laků, druhů čalounění, doplňků interiéru či exteriéru sériových BMW, není dostatečně široká. Zákazník tak získává jedinečný automobil, avšak s kvalitou a zárukou na úrovni sériové produkce BMW.

U BMW si všimli, že mnoho zákazníků ve světě vlastní mimo garáže s automobilem, také jachtu zakotvenou v přímořských střediscích a proto tímto směrem namířili studii BMW 760Li Yachtline, která se zřejmě stane součástí nabídky BMW Individual již v roce 2003. Interiér studie je vyveden v prvotřídních materiálech, které mají evokovat luxusní interiér jachet. Ústředním materiálem je lakované dřevo, kterým je obložena přístrojová deska, středový tunel a dřevo je použito i na výplních dveří. Komfortní světle béžová kožená sedadla jsou seřiditelná v 16 směrech. Cestující na zadních sedadlech mohou sledovat program z DVD přehrávače na 6,5 palcových LCD monitorech, vestavěných v opěradlech předních sedadel.

Exkluzivní vzhled exteriéru sedmičkového BMW mají na starost 20“ hliníková kola a metalizovaný lak karosérie s názvem Noční modř.

Cena této úpravy nebyla dosud stanovena.

Ondřej Láník
Diskuze (43)