Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

BMW v novém videu poodhalilo M3 Touring i elektrickou nabíječku

Ondřej Mára
Diskuze (2)

Mnichovská automobilka přinesla další pohled do imaginárního městečka M Town, kdy již parkuje M3 Touring a budují se M nabíječky elektromobilů.

V novém videu z imaginárního města M Town, které tentokrát nese podtitulek The Drop, mnichovská automobilka poodhaluje několik významných novinek a současně připomíná řadu klasických modelů. Celé video se přitom nese v tradičně zběsilém a úsměvném duchu.

Začněme ale od toho nejdůležitějšího, což je bezesporu krátký záběr na záď připravovaného BMW M3 Touring – tedy dlouho očekávaného modelu M3 s karoserií kombi. V kufru přitom nesedí nikdo jiný, než současný šéf divize M Markus Flasch, který přitom listuje novinami „Lap Times“. Stačí si jen v čase 1:20 zastavit video.

Hned v následující scéně můžeme v popředí vidět část konceptu BMW M3 pick-up z roku 2011, který se ale nedočkal výroby. V M Town přitom posloužil jako užitkový vůz pro přepravu nabíječky elektromobilů, kterou zrovna jeden z techniků instaluje na chodník.

Divize M tak nahrává stále častějším spekulacím o vývoji několika ostrých plug-in hybridních modelů, které si vystačí s obyčejnou zásuvkou Type 2 pro pomalejší nabíjení střídavým proudem. Vrcholným představitelem nabídky plug-in hybridů by přitom mohl být i model X8 M45e s kombinovaným výkonem okolo 750 koní.

Video se připravuje ...

Na záběrech můžeme vidět řadu pozoruhodných kousků z nabídky divize BMW M, od legendárních klasik M3 generace e30 a e46, až po současné generace modelů M3, M5 nebo X6. Kromě celých aut se ale automobilka zaměřila i na menší detaily, včetně stylového budíky s působivým zvukem, řadu doplňků do šatníku neb stylová kola M Performance.

Nejzajímavější částí videa ale zůstává první pohled na model M3 Touring, který je splněným přáním řady nadšenců a navíc by se měl stát důstojnou odpovědí na modely jako je Mercedes-AMG C63 kombi nebo Audi RS4 Avant. Na konkrétní parametry modelu si ale ještě budeme muset počkat.

Ondřej Mára
Diskuze (2)

Doporučujeme

5. 12. 2020 21:33
Foto ze zivota
Prijedu do mesta, vylozim neco z kufru a zatimco na neco cekam, sednu si na naraznik otevreneho kufru a zacnu cist papirove noviny.
Pohodicka.

Takova bezna situace, vsak priznejme si, ze to se nam kazdemu stalo uz nescetnekrat :-) :-) :-)

Jinak M3 kombi 100% bomba, to jako joo!
5. 12. 2020 17:11
By Nadšenci
Svet v poradku, bych koupil, prakticnost, stejne ale jezdis vetsinu casu sam a nekoupis. Koupi na zapade a my v tom pak dokvrdláme