Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jaké bude nové BMW M3 Touring? Ostrý kombík by měl vypadat nějak takhle

Jan Zajíc
Diskuze (0)

Včerejší představení nových generací vozů BMW M3 a M4 naznačuje, jak bude vypadat chystaný kombík Touring.

Bavorská automobilka M3 jako kombi nabídne vůbec poprvé v historii, jde tedy o sledovanou novinku. Takže není divu, že už krátce po premiéře sedanu M3 a kupé M4 se na internetu objevily neoficiální ilustrace právě tohoto praktičtějšího provedení.

Obrázky ostrého kombíku pochopitelně vycházejí z toho, co ukázala dvojice M3 a M4. Stejná je samozřejmě i příď s kontroverzními ledvinami.

Ty jsou opravdu velké, mají horizontální lamely a je jim přizpůsoben i tvar kapoty. Kapota je totiž "zvlněná" tak, aby na otvory v přídi plynule navazovala.

Obě emka také dostala sportovní nárazníky, výrazné prahy, široké zadní blatníky nebo čtyři koncovky výfuku.

Kombík by na tom měl být stejně, takže když agresivnější design spojíme se známou podobou aktuálního trojkového Touringu, inspirace pro vytvoření předpokládaného vzhledu kombíkové em-trojky máme víc než dost.

S vlastní představou BMW M3 Touring už přišli například grafici Kleber Silva či Magnus Matulat. Kombík si dokonce můžeme prohlédnout snad ve všech barevných variantách, které budou k dispozici.

Pro úplnost dodáváme, že si na M3 Touring budeme muset ještě počkat. Možná ho předežene kabriolet, jehož představení je naplánované na příští rok.

Jan Zajíc
Diskuze (0)

Doporučujeme