Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Bugatti Chiron můžete mít i bez čekání. Tenhle kousek je na prodej

Jan Zajíc
Diskuze (0)

Pokud si dnes u Bugatti objednáte nový Chiron, musíte si na jeho výrobu a doručení několik měsíců počkat. Možná i déle než rok. Ale dá se to obejít.

V Německu se totiž objevil na prodej už hotový exemplář z loňského roku, takže jestli máte hodně (ale opravdu hodně) peněz, můžete si ho okamžitě odvézt a užívat si. Jen se musíte smířit s tím, že už neovlivníte jeho vzhled.

Ale v případě zmíněného kusu asi není proč truchlit, provedení s karbonovou karoserií s odhalenou strukturou vláken, tmavě modrým lakem a interiérem kombinujícím černou a hnědou kůži, nevypadá špatně. Mimochodem, za přiznaná uhlíková vlákna se prý u Bugatti připlácí asi 11,5 milionu korun.

Základní cena Chironu přitom činí nějakých 70 milionů. Za kolik prodejce nabízí modrý exemplář, nevíme, cena není veřejná, jisté ale je, že za možnost vůz si okamžitě odvézt bude žádat tučný příplatek. Nedivili bychom se, kdyby zájemce potřeboval více než 100 milionů korun.

Pokud byste si radši Chiron i přes čekací dobu raději přece jen objednali přímo u Bugatti, máte stále možnost. Automobilka nabízí ještě necelých 100 výrobních slotů.

Jan Zajíc
Diskuze (0)

Doporučujeme