Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Cadillac Escalade Platinum: To nejluxusnější od GM

Michal Fokt
Diskuze (23)
Nejluxusnější vůz koncernu General Motors Cadillac Escalade obohacuje nabídku o nový top výbavový stupeň Platinum, jehož cenovka překročila hranici 90 tisíc dolarů.

Pokud chcete to nejlepší, co vyrábí General Motors, máte vcelku jednoduchou volbu - tím autem je velké SUV Cadillac Escalade. Tento americký koráb silnic své majitele hýčká opravdu důkladně, ale horní hranice luxusu neexistuje a tak automobilka posouvá laťku ještě o kousek výš specifikací Escalade Platinum.

Vůz poznáte kromě spousty chromovaných ozdob karoserie a pozměněné masky chladiče zejména podle kol o velikosti 22 palců se specifickým designem paprsků, ty hlavní rozdíly však naleznete uvnitř. Kabina dostala luxusní Nappa kožené čalounění sedadel, výplní dveří i palubní desky v černém nebo zlatohnědém odstínu a dá se říci, že co není potaženo kůží, je čalouněno mikroplyšem a to pochopitelně včetně stropu.

Dekory jsou zhotoveny z exotického dřeva, vůz má klimatizovanou schránku mezi sedadly, vlněné koberečky, klimatizovaná sedadla s osmnácti směry nastavení, zábavní systém pro zadní sedadla se dvěma sedmipalcovými displeji v opěrkách a "doplňkovým" devítipalcovým ve stropě. To se společně s kamerovým systémem Surround View a osmistupňovým automatem podepsalo na základní ceně 90.270 dolarů, která pochopitelně nemusí být konečná.

Michal Fokt
Diskuze (23)
14. 8. 2014 12:12
Re: Obluda
NEPAUŠALIZUJ. ;-)
Avatar - Barrichello
14. 8. 2014 10:15
Re: Obluda
Ne?

At si každej jezdí čím chce, to mi tu vždycky všichni cpali. Někdo jezdí v Matizu, někdo má Ford Excursion co žere 25 litrů a je dlouhej ajk autobus.
Každýmu co jeho jest.

A nechápu co ti vadí na druhý části. Je logické, že nejvíc idiotů se najde za volnaty těch zanček, které se tu vyskytují nejmasověji, a to je šáde a německá "prémie"....
13. 8. 2014 12:15
Re: Obluda
>:D :yes:
13. 8. 2014 12:14
Re: Obluda
Tak to si kamoško celkom vedľa. Nejak si sa zrejme nenamáhal nad tým, čo som napísal, trochu porozmýšľať. S tým máš, zdá sa, nejak problém ty? 8-s
Avatar - šmoula nešika
13. 8. 2014 10:29
Re: Obluda
Nemám Ádovi radši napsat SZ, ať ten odkaz neotvírá? Z těch kol by mu mohla prasknout žilka. >:-[]