Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Citroën ukazuje, jak odolné je Berlingo. Posadil do něj jezdce z WRC a poslal ho na rallye trať

Jan Zajíc
Diskuze (6)

Britské zastoupení Citroënu se nám zvláštním způsobem snaží ukázat, jak robustní a odolné je užitkové Berlingo.

Za volant proto poslalo pilota svého WRC týmu Esapekku Lappiho a vedle něj posadila spolujezdce Janneho Ferma. Právě tohle posádka mimochodem nedávno vybojovala druhé místo na finské rallye.

Tentokrát se oba chlapíci měli popasovat s okruhem Langley Park, který slouží jako testovací trať a jako "rallye škola". Finové však dostali poněkud nezávodní stroj - užitkové Berlingo Van v provedení Worker.

To nabízí o 30 milimetrů vyšší světlou výšku, ochranu podvozku a větší kola s pneumatikami Mud & Snow. Ale jak je vidět z videa, borci z WRC si jízdu s Berlingem rozhodně užili. Podívejte se sami.

Jan Zajíc
Diskuze (6)

Doporučujeme

Avatar - wakantanka
26. 8. 2019 14:06
Re: ESP
čo ja mám info tak sa to dá stále, len poodpájaš ďalšiu kopu iných vecí, niektorých viac, niektorých menej potrebných. :)
26. 8. 2019 12:47
Re: ESP
jj pojistka ABS, ale nevím jestli to u dnešních přetechnizovaných aut jde takhle jednoduše. To by nám musel říct nějaký odborník jestli se tady v diskuzi vyskytuje.
Avatar - wakantanka
26. 8. 2019 11:31
Re: ESP
Tipujem že na ESP stačilo vytiahnuť niektorú poistku, zrejme tak odpojili aj niečo iné menej dôležité, ale kvôli výsledku za to stálo. :)
26. 8. 2019 10:30
Re: ESP
Pravda je že tohle musí vydržet každý auto. Není tam nic světobornýho, ale pohazovat si s autem takhle pěkně se zaplým ESP to nevidím moc reálně. Si to zkus. Začne ti to dělat věci který vůbec nechceš.
Avatar - xxc
26. 8. 2019 10:24
Re: ESP
Práveže s ESP veselo ísť mohli, lebo ich stabilizovalo. Takú cestu by malo vydržať každé auto, ja tam nič pozoruhodné nevidím. Mohli to nechať na elektronoch, či vydržia aj kolesá.