Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Claudia Schiffer je novou tváří Opelu

Jan Mička
Diskuze (19)
V rámci nové reklamní kampaně má Claudia Schiffer zdůraznit německé kořeny značky Opel.

Německá supermodelka, herečka a podnikatelka je jednou z nejvýraznějších módních postav historie. Její dosavadní kariéra je však spojována i s auty, konkrétně se značkou Citroën. Na konci minulého století se objevila v reklamní kampani na model Xsara, letos se do světa rychlých kol opět vrátila.

Ale už ne k Citroënu. V rámci nové reklamní kampaně automobilky Opel bude mít za úkol vyzdvihnout její německé kořeny, přestože patří pod americký koncern General Motors. Hlavní slogan kampaně zní „It’s a German“, nestárnoucí modelka jej vysloví vždy na konci každého spotu. Reklamy v televizním a tištěném formátu poběží ve všech zemích Evropy vyjma Velké Británie, kde je automobilka vedena pod značkou Vauxhall.

Natáčení prvního reklamního spotu probíhalo v polovině prosince v Barceloně. Modelka prozradila, že za automobily Opel stojí díky jejich německé technice, inovacím a praktičnosti, která je důležitá hlavně pro rodinu. Například pro takovou, jakou je ta její.

Jan Mička
Diskuze (19)
Avatar - rohYpnol
23. 12. 2013 22:19
Re: A neměla by teda spíš říkat
[odkaz]
Avatar - flyboyeda
22. 12. 2013 20:41
Re: Chudák Claudie
jsi rozpolcená osoba, nevíš jestli si holka nebo kluk, dávat si na profilovou fotku, fotku holky a být chlap je trochu ujetý,jsi asi ujetý(ujetá), co si teda zač ?
Avatar - Hammunasakra
22. 12. 2013 18:07
Re: Chudák Claudie
Ty nejsi jen zmatený... >:D
A nekecej že mluvim v ženskym rodě! To možná v nějaký tý tvý fantasmagorii >:-[]
A co má bejt že sem měl v avataru holku? Teď tam mám auto a třeba to zas časem změnim. Máš s tim problém? Je to na tebe moc složitý? >:D
Avatar - Stejsn
22. 12. 2013 15:25
A neměla by teda spíš říkat
Es ist deutsch? Už jenom vzhledem k tomu, že i současný Wir leben autos má Opel všude německy. Jako říkát "Je to německé" v angličtině mi příjde trochu na hlavu.
Avatar - flyboyeda
22. 12. 2013 13:52
Re: Chudák Claudie
tak ta Hammunsakra nebo co to je, jednou mluví v ženském rodě, pak zas v mužském, na profilu měla fotku holky,teď si fotku zas změnil(a), tak jsem z toho zmatený

Gil blile