Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Dakar živě: Poslechněte si závodní speciály v plném nasazení. Je to řev! (video)

Jan Mička
Diskuze (3)
Osmá etapa Dakaru je sice za námi, něco jsme si z ní ale odnesli. Podívejte se na závodní speciály v plném nasazení a poslouchejte, jak zní.

Video se připravuje ...

Mít možnost osobně navštívit rychlostní zkoušku Dakaru je zážitek, na který se nezapomíná. Osmá etapa nejtěžší rallye letošního roku měřila necelých čtyři sta kilometrů, účastníci se konečně dostali do písečných dun a museli se prodrat také úzkou skalní soutěskou, ve které kamiony v jednom místě téměř zastavovaly. Jak to tam vypadalo, uvidíte v přiloženém videu.

Sestavili jsme kompilaci průjezdů motocyklů, čtyřkolek, automobilů a kamionů posbíraných během osmé etapy. Nenajdete dva stroje, které zní stejně, rozdíly mezi jednotlivými kategoriemi jsou víc než patrné. V reálu poznáte na sto honů, co se k vám zrovna blíží a pak už si jenom musíte dát velký pozor, ať vás nezasáhnou často vymršťované kameny.

Z osmi vozidel ve videu jsou hned tři s českou posádkou – Hummer H3 Evo Tomáše Ouředníčka, Tatra Phoenix Jaroslava Valtra a Liaz Martina Macíka juniora. Zajímavostí je, že oba zmíněné kamiony používají motory Gyrtech montované v Buggyra Technology Center v Roudnici nad Labem.

Jan Mička
Diskuze (3)
Avatar - Uživatel_5340709
13. 1. 2016 06:09
Re: Skvělá atmosféra
:-) :yes:
Avatar - Honza Mička
13. 1. 2016 04:13
Re: Skvělá atmosféra
Dobrý den, nebojte, připravím :-). Mám tady velmi omezený internet, ale podobné průjezdy sbírám a později udělám něco delšího :-)
Avatar - Floyd
13. 1. 2016 00:19
Skvělá atmosféra
Škoda že to video není delší, takový zvuky se nikdy neomrzí >:D