Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

David Hasselhoff znovu jako Knight Rider! Jen legendární Pontiac nahradil mopedem...

David Bureš
Diskuze (0)

Knight Rider patří mezi nejslavnější osmdesátkové seriály. V Německu jeho slávu rozhodli využít ve vtipné parodii, v níž účinkuje i původní představitel Michael Knighta.

KITT, neboli Knight Industries Two Thousand, je jedním z nejslavnějších seriálových automobilů historie. Originálně jím byl černý Pontiac Firebird Trans Am, jak ale ukazuje vtipná reklama na německý inzertní server Mobile.de, jako KITT může klidně sloužit i moped. Jen kvalit originálu nedosahuje...

Povedený reklamní spot vzdává hold akčnímu seriálu z osmdesátých let, když v něm účinkuje i přímo slavný herec David Hasselhoff, představitel Michaela Knighta, z původního seriálu. Jen unikající padouchy místo ve slavném Pontiacu honí na mopedu. Místo Knight Ridera jde tedy o Moped Ridera!

Moped má sice několik vychytávek po vzoru slavného KITTa. Umí mluvit, nechybí mu radar nebo superrychlý pohon, jak se ale rychle ukáže, ideálním vozidlem pro Knighta není.

A to je poselství celé reklamy na inzertní server s automobily. I Michael Knight si má najít raději jiné vozidlo pro své potřeby. Jak se totiž ukáže, na mobile.de klidně najdete i KITTa...

David Bureš
Diskuze (0)

Doporučujeme