Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Doplňky M Performance v obří galerii. Sluší rychlým BMW, nebo naopak?

Jan Zajíc
Diskuze (0)

BMW se zúčastní autosalonu Essen Motor Show, který se uskuteční ve dnech 3. až 11. prosince. Automobilka na něm představí také širokou nabídku dílů a doplňků z katalogu M Performance.

V Essenu se například poprvé naživo s díly M Performance ukáže nové BMW M2. Připomeňme, že nabídka zahrnuje komponenty z plastu vyztuženého uhlíkovými vlákny - prvky okolo čtvercových výstupů v předním nárazníku, zrcátka, boční ploutve, difuzor nebo zadní a střešní spoiler.

Video se připravuje ...

Zájemci mohou sáhnout také po titanovém tlumiči výfuku, který je o osm kilogramů lehčí než standardní řešení, navíc má zajistit zajímavější zvuk. Nechybí specifické uspořádání koncovek výfuku.

Díky M Performance odpružení se dále nová M2 může proti běžné verzi snížit o 10 milimetrů. Samozřejmostí v nabídce M Performance dílů jsou speciální disky kol. Dvacetipalcová kola vpředu a jednadvacetipalcová kola vzadu lze objednat buď ve světlé variantě M Frozen Gold Bronze, nebo tmavé M Jet Black Matt. Interiér pak mohou obohatit prvky z karbonu a Alcantary.

Do Essenu dorazí ale také další bavoráky s doplňky M Performance: nový ostrý kombík M3 Touring, dále elektrická i4 M50, kompaktní M240i Coupé, M4 Competition nebo M135i xDrive.

A protože BMW informaci o svých plánech na Essen Motor Show doprovodilo rozsáhlým obrazovým materiálem, můžete si v obří galerii prohlédnout, jak díly M Performance, často poměrně nápadné, výše uvedeným vozům sluší.

Jan Zajíc
Diskuze (0)

Doporučujeme