Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Eva Samková se v Ženevě stala majitelkou Toyoty Aygo

David Bureš
Diskuze (31)
Autosalony pravidelně hostí známé návštěvníky. Letos mezi nimi nechybí ani česká olympijská vítězka.

Ženevský stánek automobilky Toyota měl ve středu příjemnou návštěvu – zlatou medailistku z olympiády v Soči, snowboardistku Evu Samkovou. Toyota je od loňského roku oficiálním partnerem této usměvavé sportovkyně.

Samková se zároveň stala ambasadorkou druhé generace minivozu Aygo. Automobil vyráběný v továrně TPCA nedaleko Kolína si Samková slavnostně převezme z rukou zástupců společnosti Toyota Motor Czech v polovině letošního roku.

Video se připravuje ...

Snowboardistka proslavená svým namalovaným knírkem si pochvaluje především design nového Ayga a jeho barevnost, svůj kousek si pak chce upravit. „Těším se, až dám Aygo do svého ´válečného´hávu s grafikou, která mi naposledy přinesla tolik štěstí,“ říká úspěšná závodnice, která na olympiádě v Soči neměla ve snowboardcrossu konkurenci.

Návštěvu výstaviště Palexpo si dvacetiletá rodačka z Vrchlabí pochvalovala. „Po dlouhých oslavách zlatého úspěchu a opětovně rozjetém náročném tréninku na další dva svěťáky je pro mne procházka mezi světovými automobilovými skvosty parádním relaxem,“ říká Samková.

Toyota Aygo bude nadále sdílet svoji techniku se sourozenci od Peugeotu a Citroënu. V nabídce bude třídveřová i pětidveřová varianta, zákazníci si budou moci objednat i posuvnou plátěnou střechu. V nabídce bude jediný motor – tříválec 1.0 VVT-i o výkonu 51 kW.

Ze známých osobností se letošním ženevském autosalonu objevili například prezident FIA Jean Todt nebo bývalý šéf Astonu Martin David Richards.

David Bureš
Diskuze (31)
Avatar - honza84
9. 3. 2014 10:14
Re: krasna a sikovna holka
Krásná česká holka, krásně se směje, která je zkrátka akorát :yes: Mutant radši ty výzáblý fůrie kde neni za co vzít co ? >:D
Navíc je bezprostřední, usměvavá, krásná a jeden (ne mutant teda >:D ) má hned upřimnou chuť si ji povozit na klíně a pohrát si s nima >:D
... což třeba neni Sáblíkový případ a může mít třeba 10 zlatejch ale neumí to prodat. Což je dneska bohužel důležitý.
7. 3. 2014 20:43
Re: vrásčitá
Prsa fešný,jezdí prkno,stehna fajnový,vrásky sypatico,ty cecile.
Avatar - Lukixe
7. 3. 2014 20:04
Toyota jej sekne ako knírek hehe
Riadny klenot na prkne máte,tešil som sa keď vyhrala...A teším sa aj tomu,že si ju uchmatla Toyota a nie kórejčan z Nošovíc ktorý by dal auto ktoré ste zaplatili a potom by nemal drzosť fotiť sa s Evičkou pred predajnou Škoda :-)
Avatar - KANKUNEN
7. 3. 2014 19:15
Re: Chudák holka
K téhle holce se hodí Lexus a ne auto pro uklízečky do práce.
7. 3. 2014 10:18
Chudák holka
Hezká je moc, šikovná taky ale dostat takovouhle obludu a ještě z toho mít radost? :-)