Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

FASTBOX: nová síť rychloopraven v České republice

Michal Fokt
Diskuze (2)
Rakouská společnost Fastbox rozjela na českém trhu novou síť rychloopraven a prodejen autodoplňků.

Rychloopravny automobilů jsou určeny v první řadě těm zákazníkům, kteří se svým vozem (popřípadě motocyklem nebo jízdním kolem) doslova žijí a nemohou si dovolit čekat na servisní úkony v běžných servisech, ale osloví také ty klienty, u nichž se objeví nějaký problém náhle a potřebují auto opravit okamžitě a bez nutnosti objednání několik dní dopředu. Fastbox by měl jejich potřebám vyhovět rychle a flexibilně, a to i o víkendech. Fastbox uvádí, že až 80 % servisních prací představuje rutinní úkony, které není třeba vykonávat v autorizovaných servisech a není tedy třeba se na ně vázat.

Aktuálně jsou otevřeny dva Fastboxy v Praze (Letňany a Čestlice), dva v Plzni (Bory a Olympia) a v Hradci Králové, postupem času se ale síť bude dále rozšiřovat. Jejich umístění v blízkosti nákupních center není náhodné – než si majitel nakoupí, dají mu auto do pořádku. Společnost ale nabízí i naprostou transparentnost svých činností - v případě zájmu ale může majitel opravu svého vozu i osobně sledovat. Aktivity v oblasti servisování dvoustopých a jednostopých vozidel ale nejsou jedinou náplní činnosti této firmy. Patří sem i prodej auto- a moto příslušenství a doplňků – autokosmetiky, kol a disků, dětských sedaček a dalších produktů, včetně skútrů a jízdních kol. Chystá se i spouštění internetového obchodu.

Výhodou rakouského původu sítě servisů může být i levnější oprava auta při cestách na jih v některém z dvaceti Fastboxů u našich jižních sousedů. Čeští zákazníci se mohou přihlásit do Fastbox Klubu, jenž umožní dostat v servisech slevu, a to i v těch rakouských. Další výhody pak jsou z oblasti akčních nabídek na různé produkty a služby.

Michal Fokt
Diskuze (2)
16. 11. 2010 23:50
Díky za každé nové PR
Děkujeme PR agentuře za hezký článek, který sem ve spolupráci s auto.cz vpašovala, a přejeme hodně úspěchů při prezentaci provedené kampaně zákazníkovi.
Avatar - euro89
16. 11. 2010 11:17
ex-Halfords
Koukám, že to bude v bývalých prodejnách Halfords, navíc půjde i o podobnou firmu. Jsem zvědavej na jejich sortiment, v Halfords jsem nakupoval často a docela mi tu takovej obchod teď chybí.