Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ferrari v Ženevě 2007

Vitek
Diskuze (3)
U stánku se vzpínajícím se koněm bylo tentokrát trochu smutno.

60. výročí značky sice zavdalo důvod k velkolepým oslavám, k nimž nechala automobilka oživit deset barevných odstínů, namíchaným přesně podle dobových katalogů, ovšem žádná novinka se jinak nezjevila. Zástupci Ferrari se ovšem neopomněli pochlubit, že rok 2006 byl pro značku vysoce úspěšný, celosvětově prodala téměř o 5 % vozů víc a na nejdůležitějších trzích zaznamenala velký nárůst.

F612 Scaglietti se tedy na stánku zjevil v exkluzivních odstínech Avorio, Vinaccia, Celeste, Avio, Azzurro, Blu Scozia, Verde Abetone, Grigio Ferro, Grigio Medio a Grigio Scuro, které je od nynějška možné objednat i na sériový kus. V interiéru přibyla exkluzivní jemná kůže Poltrona Frau ve dvanácti volitelných barvách, klienti si mohou zvolit také doplňky z broušeného hliníku či karbonu.

Další novinkou je multimediální 2DIN centrum Bose, zahrnující navigační systém s 6,5“ displejem, Dolby Surrond 5.1, integrovaný harddisk na ukládání hudby s inteligentním software U-Music, multidiskový přehrávač a hands-free s integrovaným Bluetooth modulem.


Vitek
Diskuze (3)