Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Fiat Stilo Uproad: v Česku už tento měsíc

Tomáš Votruba
Diskuze (13)
Fiat začne možná už tento měsíc prodávat speciální verzi kombíku Stilo Multiwagon se zvýšeným podvozkem a mohutnějšími plasty pro lepší průchodnost terénem.

Fiat začne možná už tento měsíc na českém trhu prodávat speciální verzi kombíku Stilo Multiwagon se zvýšeným podvozkem a mohutnějšími plasty pro lepší průchodnost terénem. Model Stilo Uproad byl představen jako studie na pařížském autosalonu v roce 2004.

"Obrněné" Stilo nemá pohon všech kol, jen zvýšený podvozek, mohutné plastové nárazníky, hliníkové prahy a 17palcová kola. Podle informací, které jsme získali od dealerů Fiatu, se vůz objeví v nabídce už tento měsíc za cenu okolo 580 000 Kč, zájemci však budou muset počítat s tříměsíční dodací lhůtou. Nebudou však chybět speciální slevové akce ve výši cca 50 tisíc.

Pod kapotou se objeví turbodiesel 1.9 JTD o výkonu 85 kW, což je trošku škoda, protože v jiných zemích bude k dispozici i silnější Multijet 16V s výkonem 103 kW. Fiat Stilo Uproad se k nám bude dodávat výhradně ve zlaté metalíze.

Tomáš Votruba
Diskuze (13)