Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Fioravanti v Ženevě představí studii Thalia

Dan Vořechovský
Diskuze (5)
Na ženevském autosalonu představí studio Fioravanti koncept s pohonem na alternativní paliva, který je zajímavý druhým čelním sklem.

Italské designérské studio Fioravanti přiveze do Ženevy studii s názvem Thalia. Jde o sportovní kombi pro čtyři pasažéry, které v sobě spojuje netradiční designérské prvky a také moderní pohony na alternativní zdroje energie.

Studie byla navržena tak, aby bylo cestování na zadních sedadlech stejné jako na předních. Střecha je ve své zadní části zvýšena a tak vzniklo jakési druhé čelní sklo pro cestující na zadních sedadlech. Konstrukce střechy a interiéru (zvýšený posez cestujících na zadních sedadlech) zajišťuje, že cestující na zadních sedadlech uvidí přes specificky tvarovanou střechu před sebe na silnici.

Dan Vořechovský
Diskuze (5)
21. 2. 2007 12:51
Re: hmmm
Tak to by som rad videl nieco v Tvojom podani a na patricnej "urovni" ty odbornik....jak si to jednoducho vycital z toho jedineho obrazku... :no:
21. 2. 2007 09:39
Konecne nieco pekne...
...tie mrzke zamracene, vyskerene a vyjavene ksichty mnohych studii mi uz zacinali vadit. Toto by mohlo vyzerat sympaticky. Zaujimave, ako sa dizajneri zase predhanaju, kto da na auto viac okien. Aby sme v nasich milacikoch nakoniec neboli ako v skleniku alebo vo vitrine...