Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ford Focus RS v barvách simulátoru Forza Motorsport 6

Michal Fokt
Diskuze (0)
Před veletrhem Gamescom byl odhalen Focus RS, jehož válečné zbarvení navrhli hráči konzolového simulátoru Forza Motorsport.

Ford využívá popularity konzolového simulátoru Forza Motorsport pro Xbox One. Na speciální akci pořádané Microsoftem, v předstihu před výstavou Gamescom 2015, která proběhne v německém Kolíně nad Rýnem, představil vůz Focus RS, jehož grafiku navrhli sami hráči tohoto jízdního simulátoru. Kromě závodnických motivů je na něm zobrazen také supersportovní Ford GT.

Focus RS přivezl na akci, představující hru Forza Motorsport 6, řidič v kombinéze Stiga z Top Gearu, není ale zcela zřejmé, zda bude tento model součástí virtuálního světa, jakkoli se dá předpokládat, že ano. Co je ovšem zcela jisté, že jednou z hlavních hvězd "šestky" se stane nový Ford GT, i proto je jedním z motivů fólie. Ten bude dnes naživo vystaven na veletrhu společně s tímto unikátním Focusem RS.

Vzhledem k tomu, že Forza Motorsport patří ke hrám, snažícím se co nejvíce přiblížit chování virtuálních aut realitě, zkušenému hráči by "svezení" z oběma ostrými Fordy mohlo napovědět mnoho o jejich skutečném chování. Prodej šestého vydání Forzy přitom bude zahájen ještě letos.

Michal Fokt
Diskuze (0)