Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ford zvažuje prodej sídla Jaguaru v Browns Lane

Ondřej Láník
Diskuze (244)
Nelichotivé výsledky prestižní značky Jaguar, přivádějí jejího vlastníka, Ford Motor Company, k úvahám o prodeji historického sídla firmy v Browns Lane, Coventry. V těchto prostorách se Jaguary rodily od roku 1928.

Nelichotivé výsledky prestižní značky Jaguar, přivádějí jejího vlastníka, Ford Motor Company, k úvahám o prodeji historického sídla firmy v Browns Lane, Coventry. V těchto prostorách se Jaguary rodily od roku 1928.

Mluvčí automobilky potvrdil minulý týden deníku Wall Street Journal, že prodej historických prostor je jen jednou z možných variant, které jsou nyní zkoumány. V současné době jsou v Browns Lane umístěny administrativní pracovníci a dílny, které připravují dřevěná obložení interiérů Jaguarů, celé automobily se zde již nevyrábějí.

Podle informací amerického listu je na rok 2006 naplánováno další, asi šestiprocentní snížení produkce, zřejmě jako reakce na klesající odbyt ve třetím čtvrtletí letošního roku.

Ondřej Láník
Diskuze (244)
6. 12. 2005 22:09
Re: Muzeum tradic
Dobrej... realistickej příběh :yes:
6. 12. 2005 18:08
Re: BĚŽ NA KOLOTOČ
:yes:
6. 12. 2005 18:05
HVĚZDY A PRUHY
Tak jsem si to konečně nahoře přečet. Místama jsem měl dojem, že snad čtu rudý právo. Že by politická agitka červenejch na téma - zkus pochopit, jak by to tu ve válkenkách bylo krásný? Tak těm kapitalistickej komoušum, co jim teče rudý víno (naštěstí už ne krev) po bradě, to jak chlemstaj svobodu, zajištěnou tady v Evropě těma zpoza oceánu, tak těm vzkazuju - proboha neučtě mě znova Internacionálu. Jestli se k něčemu, brácho, můžeš, máš a musíš upírat, pak je to směrem ke svobodě. A ta je už přes 200 let jenom ve Spojenejch státech. Možná máš jiný představy, můžeš si je vyzkoušet nanečisto na Kubě, a pak načisto (tam tě setnou určitě) v Korei. Ne v Jižní... trochu vejš. Co je tohle za názory? A navíc tady, na autostránkách. Jedno je jistý. USA maj navždy vyrytej erb na desce cti tvořitelů automobilový historie. Jejich současnost je tak všeobjemná, že se ti nevejde se svou modelovou paletou ani do pametí mobilu. Tak co tady zkoušíš? Můžeš, brácho, jen pokleknout a vzdát hold. Můžeš si k tomu otevřít lááááhvinku červenýho... a vzpomínat... jak se nedávno vylodili Spojenci v Normandii a jak to tady museli dát do pořádku. I u tebe v kuchyni. Protože ty bys ještě dneska seděl za pecí a učil se nazpamět přítoky Jeniseje.
6. 12. 2005 17:50
Re: PLANETA OPIC
:yes:
6. 12. 2005 14:07
BĚŽ NA KOLOTOČ
Jaguar je ztělesněním všeho toho, co ty, brácho nikdy dosáhnout nemůžeš - historická legenda, pionýr rozvoje motorismu, sportovní srdce i duch, ušlechtilost cílů, vyvážená okázalost a potence, akcent na tradice a tvorba ikon světového designu. Musíš umět vybrat ten správnej metr, když chceš měřit Jaguaru rubáš. Naštěstí je zabedněnů jako ty pomálu... to jsou většinou prostituti uměle vyhoněných novotvarů, a dál nic. Ještě však jsou tu ti, kdo ví co je výstřel z kulovnice, mlha na blatech, hříva tvého miláčka ve stáji, neředěná skotská a hlavně neředěnej mozek. Tupce zajímá jen kolikrát má jeho auto uloženou klikovku... zná počty šroubů v motoru i ve vlastní noze a zůstává mu navždy utajeno tajemství zasvěcených. Brácho, jestli že se ti při spatření zelenýho snu neutrhne něhou srdce, tak seš odkázanej jen k tomu aby ses vyřádil na kolotočích světa. Jsou hodně barevný a pěkně točí, mnohdy nad 7 tisíc... Tak ti jiní... ti přejí Jaguaru aby se mu dařilo. Koneckonců, daří-li se jim, proč by tohle Jaguar neustál. Ustojí.