Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Frankfurt živě: Škoda Fabia Combi - fotografie z výstaviště

Ondřej Láník
Diskuze (37)
Pro české chalupáře je nejdůležitější světovou premiérou letošního autosalonu ve Frankfurtu nová Škoda Fabia Combi. Takto ji uvidí návštěvníci na stánku Škody Auto.

Na dočasném výsostném území Škody se v hale 3.0 frankfurtského výstaviště skví chladně stříbrná Fabia Combi. Vedle stánku Audi je stříbrná Fabia Combi tak trochu výzvou pro německé návštěvníky, kteří jsou známí svou oblibou této nenápadné a v běžném provozu snadno udržované barvy. Vystavený automobil má příplatkový Sun Set (zatmavená skla od B-sloupku dozadu) a šestnáctipalcová kola z lehkých slitin Atria.

Proti hatchbacku vznikl protažením zádě nejen větší prostor pro zavazadla, ale také další úložná schránka pod podlahou, za rezervním kolem.

Všechny dostupné informace o Škodě Fabia Combi jsme zveřejnili v článku Frankfurt živě: Škoda Fabia Combi - kompletní informace, nové foto, vnitřní rozměry.

Ondřej Láník
Diskuze (37)
Avatar - Pjenkava
13. 9. 2007 20:10
Re: uzounká - nová "užovka"?
Ano, pravda ;-)
Avatar - Pjenkava
13. 9. 2007 20:07
Re: Manske
Možná sem vůl, ale mě se Joyster nezdál jako až takovej vodvaz... Byl poměrně decentní.
12. 9. 2007 16:48
Re: nelibi
ja bych tam dal místo 205/40/17 co ma ten Scout tak 215/35/18 at je to zajímavější ;-)
Avatar - Blue Sun
12. 9. 2007 13:10
Re: Za kolik je ta vystavená chalupářská lidovka?
A proto bude nejvíce prodaných Fabií a Fabií combi ve verzi HTP se základní výbavou, nanejvýš s pár doplňky navíc. Lidé, kteří potřebují malé auto, si nekoupí něco delšího. Kdo chce kombi, kvůli zavazadelníku, těžko si koupí Cee'd, kterému do Fabie chybí 150 litrů objemu.
Avatar - Blue Sun
12. 9. 2007 13:06
Re: Za kolik je ta vystavená chalupářská lidovka?
Vidím, že máš docela rozumné úvahy, co se kupování aut týče. Jsi asi jeden z mála tady, kdo nehledí jen na to, kolik co stojí, ale taky na fakt, co reálně potřebuje.